Kizlaaaaaarrrrr

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Hamilelik belirtilerinde gögüs hassasiyeti illa oluyor mu. Benim adetime yakin hassaslasan gogusler bu ay gayet normal. Gogsu hassaslasmayan varmiydiii :)))

Yani herkeste her belirti illa olcak diye bişey yokmuş adet içinde aynı şey geçerli adet belirtisine çok benziyor

Hamilelik belirtilerinde gögüs hassasiyeti illa oluyor mu. Benim adetime yakin hassaslasan gogusler bu ay gayet normal. Gogsu hassaslasmayan varmiydiii :)))
Canım ben normal adet belirtileri yaşadım.goguslerim de şişti.adet sivilcem de çıkmıştı.zaten belirtiler adet gecikmesinden sonra oluyor.hic takılmayın ve düşünmeyin.herkeste her durum farklı olabiliyor.allah gönlüne göre versin canım.

Benn, bir önceki ayimda göğüs hassasiyeyi çok fazlaydı. Adetim üç gün geçirmişti, kasıklarımda kramplar vardı ve ben kesin hamileyim diye düşünüyordum. Ama gecikmeden üç gün sonra adet oldum. Hamile kaldığım ay göğüslerine hassasiyet yoktu, kasıklarımda da hiçbirsey yoktu. Bende tek hamilelik belirtisi gece ateş basmasiydi. Ki o an o ateş basmalarını hamileliğe yormamıştım. Çok vücudunu dinlersen seni yanıltıyor canım

Evet canim o dedigin dogru gercekten. İnsan kendini dinliyo birşey yakaladığı zaman da evet kesin hamile olabilirim diyo sonra kırmızıyı gorunce husran :) umarim bu ay gormem ben kirmizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…