- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Bugün malum Kadınlar Günü :) hepimizin kutlu mutlu olsun :) ee kadınlar günü olunca da mağazalardan mesaj, mail yağmaya başladı bir hafta önceden, ben de bugün gidip hemen alışverişimi yaptım :) Brandroom'da parfümlerde de geçerli olan bir kampanya var, Demsa Kart'ı olan herkes yeni sezon alışverişlerinde tek ödeme ve nakitte %40 puan kazanıyor, Demsa Kart sadece Brandroom'da geçerli değil, Salvatore Ferragamo, Kurt Geiger, Harvey Nichols ve birçok yer.. Ben okul çıkışında hemen gidip parfüm yedeklemesi yaptım :) kendime hermes kelly caleche, anneme de chanel no 5, anneminki 365, benimki 195 tuttu, üstelik 225 tl puan kazandım :) ilk önce chaneli alıp puanını sonra benimkinde kullanabilirdim ama bu puanlarla (annemin haberi yok puan işinden) anneme bir tane longchamp çanta ve makyaj çantası almayı düşünüyorum (çok çakalım
) en azından hediye alınacak bir durumda eğer harçlığım bitmişse buradan alabilirim :) Bu akşam saat 10'a kadar devam edecek, yakınınızda bu mağazalar varsa, ve burada satılan markalardan birinin parfümünü kullanıyorsanız koşun bence!!
aklınıza gelebilecek birçok parfüm markası da satılıyor zaten :)