kızlar hiç kimse bilmiyor mu yaaa
Canim hayirli olsun ben lavanta kesesi diye biliyorum.
saol canmm.. işte bende o lavanta keselerini biliyorum da bunu ıcındekı lavanta değil değişik tohum gibi birşeyler var içindee hoş kokuyor...
Onu bilmiyorum canım ya ama nikah sekeri yapan yerlere sorsan yardimci olurlar. Nişan ne zaman?
merhaba kızlarben de nişanlanıyorum ,mutluluğumu paylaşmak ve fikirler almak istiyorum nişanımız yaklasık 150 kısılik bır salonda olacak , salonumuz kucuk sırın bı salon yuvarlk masalar ve her masa 8 kısılık, ıkramlarımız içeçekler meşrubat(kola-su-meyvesuyu) çerez kuru pasta ve nişan pastası olacak .. benm sizlere sorum nişanımda hatıra amaçlı gelen misafirlere bişey vermek aklıma şu mıknatıslı kokulu mınık keseler geldı adını bende bılemedgım için tarıf edıyorum aslında tam da bu kucuk kokulu süslere ne denıyor ve sızce bu fıkır nasıl onu ogrenmek ıstıyorumm lutfen bu mınık kokulu keselerın adını bılen varsa söylesınn :44::44:
merhaba kızlarben de nişanlanıyorum ,mutluluğumu paylaşmak ve fikirler almak istiyorum nişanımız yaklasık 150 kısılik bır salonda olacak , salonumuz kucuk sırın bı salon yuvarlk masalar ve her masa 8 kısılık, ıkramlarımız içeçekler meşrubat(kola-su-meyvesuyu) çerez kuru pasta ve nişan pastası olacak .. benm sizlere sorum nişanımda hatıra amaçlı gelen misafirlere bişey vermek aklıma şu mıknatıslı kokulu mınık keseler geldı adını bende bılemedgım için tarıf edıyorum aslında tam da bu kucuk kokulu süslere ne denıyor ve sızce bu fıkır nasıl onu ogrenmek ıstıyorumm lutfen bu mınık kokulu keselerın adını bılen varsa söylesınn :44::44:
hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah devamına erdirsin. :) lavanta kesesi olarak değil de bende yapıyorum bu tarz şeyler istersen yardımcı olurum. facebook da süslü hobi diye aratırsan yada benim açtığım konulara bakarsan uygun fiyata farklı alternatifler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?