Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım merhaba ben hamileymişim , ilk kan değerim yanlış çıkmış. İdrar doğru kan yanlış. Enteresan ama sonuç pozitif bu gün tekrar kan verdim 125 çıktı beta. İyi bir değer mi bilmiyorum tabi.
Kızlar ben hamileymişim çok enterasan ama adete 2 gün varken idrarda pozitif gördüm buraya attım sonra kan verdim çıkmadı, adet 3 gün gecikti tekrar kan verdim pozitif hala şoktayım. 125,2 bu şekilde bir değer çıktı.
Canım bu arada aynen böyle dediğin gibi oldu idrar yanılmadı ama kan yanıldı bugün tekrar kan verdim pozitif şok oldum. İdrar yanılmadı ama kan yanıldı
Kızlar ben hamileymişim çok enterasan ama adete 2 gün varken idrarda pozitif gördüm buraya attım sonra kan verdim çıkmadı, adet 3 gün gecikti tekrar kan verdim pozitif hala şoktayım. 125,2 bu şekilde bir değer çıktı.
Canım merhaba ben hamileymişim , ilk kan değerim yanlış çıkmış. İdrar doğru kan yanlış. Enteresan ama sonuç pozitif bu gün tekrar kan verdim 125 çıktı beta. İyi bir değer mi bilmiyorum tabi.