Ben hep ayın 1'inde Adet olurum , Sadece Geçen Ay 5'inde oldum.. Düzensiz olur bazen benim adetim.. Normal adet günümden 1 Gün önce Sevgilimle birlikte oldum Sorduğuma Göre Vajinanın alt tarafına boşaldm ama değdi mi değmedi mi bilmiyorum Diyo :S Nette okuduğuma göre adet zamanı hamile kalınmaz belirli günler var hamilelik için yazıyo :S bugün ayın 2'si ve ben hala adet olmadım.. Hamile değildirim değil mi ? nolur yardımcı olun :S Karnım ve kasığımda ağrı var Göğüslerimde acıyo ellediğimde Normal adet belirtileri var ama hala olmadım Neden sizcee ? :S
Çok teşekkür Ederim inşalllah Öylediir :S Çok korkuyodum birzcık rahatladım :S Öyle bi durum olunca hemen sildik zaten ve ben eve gelince Hemen duş aldım Yine de korktuğum için sormak istedim.. Adet belirtilerim var inşallah oluruumm :S
Olursun ama kafayi cok takarsan gecikebilir de.
Sizi yargılayacak değilim,yaptığınıx şeyin ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış olduğunu eminim çok iyi biliyorsunuzdur.Ama bence bundan sonra böyle stresler yaşamamak için korunmayı deneyin.Fena fikir değil sanırım:97:
bu şekilde hamile kalmak mümkün ama çok çok çok zayıf bi ihtimalle yani. bence stresten adet olamıyorsundur. yani insanlar aylarca deneyip hamile kalamıyorlar.
canım arkadaşlar yazmış zaten daha ne yardım istiyorsun anlamadım.
kimse sana kesin olarak hamilesin yada değilsin diyemez,kimse bunu bilemez,tahminde bulunulabilir sadece.
çok tedirginsen yüzdeyüz emin olmak istiyorsan git bi hastaneye kanda gebelik testi yaptır rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?