Kızlaaaar Noluuur bana yardıım ediinn Lütfeeen ..

xxbusexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
12
0
36
İzmir
Ben hep ayın 1'inde Adet olurum , Sadece Geçen Ay 5'inde oldum.. Düzensiz olur bazen benim adetim.. Normal adet günümden 1 Gün önce Sevgilimle birlikte oldum Sorduğuma Göre Vajinanın alt tarafına boşaldm ama değdi mi değmedi mi bilmiyorum Diyo :S Nette okuduğuma göre adet zamanı hamile kalınmaz belirli günler var hamilelik için yazıyo :S bugün ayın 2'si ve ben hala adet olmadım.. Hamile değildirim değil mi ? nolur yardımcı olun :S Karnım ve kasığımda ağrı var Göğüslerimde acıyo ellediğimde Normal adet belirtileri var ama hala olmadım Neden sizcee ? :S

30 gunde bir adet oluyorsun sanirim. Buna gore adetten bir gun oncesi senin icin verimli bir gun degildir. Gecen ay 5inde oluysa belki bu ay da oyle olacaktir. Cok buyuk bir ihtimal hamile degilsin.

Adet günlerinde hamile kalınmaz,hamile kalmak için belli günler var demişsiniz ama bu bilginiz çok yanlış.Hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu günler var ama,diğer günler hamile kalınmaz diye bi sonuç çıkmıyor bundan.İkincisi siz adet döneminde değil,adet döneminden önce ilişki yaşamışsınız.Yani hamile kalma ihtimaliniz vardı...Ayrıca adet düzensizliğiniz olduğu için adetiniz gecikmiş sayılmaz.Kaldı ki her ay ayın birinde adet olsanız bile bu ay ayın 2si oldu,hala adet olmadım diye düşünmeyin.Sonuçta sadece bir-iki günlük gecikme bu.Ayrıca geçen ay ayın 5inde adet olmuşsunuz,demek ki bu ay da ayın 5inden sonra olacaksınız.

Ben hep ayın 1'inde Adet olurum , Sadece Geçen Ay 5'inde oldum.. Düzensiz olur bazen benim adetim.. Normal adet günümden 1 Gün önce Sevgilimle birlikte oldum Sorduğuma Göre Vajinanın alt tarafına boşaldm ama değdi mi değmedi mi bilmiyorum Diyo :S Nette okuduğuma göre adet zamanı hamile kalınmaz belirli günler var hamilelik için yazıyo :S bugün ayın 2'si ve ben hala adet olmadım.. Hamile değildirim değil mi ? nolur yardımcı olun :S Karnım ve kasığımda ağrı var Göğüslerimde acıyo ellediğimde Normal adet belirtileri var ama hala olmadım Neden sizcee ? :S

Canım git bi test al sonucu öğren. Belki stresten gecikti adetin

Çok teşekkür Ederim inşalllah Öylediir :S Çok korkuyodum birzcık rahatladım :S Öyle bi durum olunca hemen sildik zaten ve ben eve gelince Hemen duş aldım Yine de korktuğum için sormak istedim.. Adet belirtilerim var inşallah oluruumm :S

Çok teşekkür Ederim inşalllah Öylediir :S Çok korkuyodum birzcık rahatladım :S Öyle bi durum olunca hemen sildik zaten ve ben eve gelince Hemen duş aldım Yine de korktuğum için sormak istedim.. Adet belirtilerim var inşallah oluruumm :S

Olursun ama kafayi cok takarsan gecikebilir de.

Olursun ama kafayi cok takarsan gecikebilir de.

Ertesi Gün hapı alacaktım Eczaneden Durumu anlattım Böyle bi durumda hamilelik söz konusu değil boşuna ilaç kullanmayın dedi ve vermedi ilaç :S Nette yazıyordu Kekik suyu İçtim Ağrım şiddetlendi Kasığım Çok ağrıyor Ama kafaya takmayınca da olmuyo korkuyorum.. Umarım dediğiniz Gibidiir :S

Sizi yargılayacak değilim,yaptığınıx şeyin ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış olduğunu eminim çok iyi biliyorsunuzdur.Ama bence bundan sonra böyle stresler yaşamamak için korunmayı deneyin.Fena fikir değil sanırım:97:

Sizi yargılayacak değilim,yaptığınıx şeyin ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış olduğunu eminim çok iyi biliyorsunuzdur.Ama bence bundan sonra böyle stresler yaşamamak için korunmayı deneyin.Fena fikir değil sanırım:97:

haklısınız ama ben ona dikktli olmasını söylemiştim. dikkatsizlik yüzünden oldu.. Ertesi gün hapı almak için eczaneye gittim korkumdan kadıncağıza durumu da anlatıverdim Böyle bi durumda hamile olmazsınız Boşu boşuna hap kullanmayın dedi :S ama korkuyorum işte..

başka fikri olan varsa söylesin Kızlar cidden kafayı yemek üzereyim.. Böyle bi durumda hamilelik söz konusu mudur ?

bu şekilde hamile kalmak mümkün ama çok çok çok zayıf bi ihtimalle yani. bence stresten adet olamıyorsundur. yani insanlar aylarca deneyip hamile kalamıyorlar.

bu şekilde hamile kalmak mümkün ama çok çok çok zayıf bi ihtimalle yani. bence stresten adet olamıyorsundur. yani insanlar aylarca deneyip hamile kalamıyorlar.

Yani hamile Değildirim değil mi ? :S Eğer böyle bi durum olsaydı Eczacı ilaç verirdi :s Gerek yok boşuna kullanma dedi vermedi :S Umarm dediğiniz gibidirr :S

canım arkadaşlar yazmış zaten daha ne yardım istiyorsun anlamadım.

kimse sana kesin olarak hamilesin yada değilsin diyemez,kimse bunu bilemez,tahminde bulunulabilir sadece.

çok tedirginsen yüzdeyüz emin olmak istiyorsan git bi hastaneye kanda gebelik testi yaptır rahatla.

canım arkadaşlar yazmış zaten daha ne yardım istiyorsun anlamadım.

kimse sana kesin olarak hamilesin yada değilsin diyemez,kimse bunu bilemez,tahminde bulunulabilir sadece.

çok tedirginsen yüzdeyüz emin olmak istiyorsan git bi hastaneye kanda gebelik testi yaptır rahatla.

Korkuyorum ondan tedirginim Adet belirtilerim fazlasıyla var Karnım , kasığım ve belim şiddetli şekilde ağrıyor. 3 gün var Geçen ayki Adet Tarihime Göre Umarım adet olurum.. Farklı görüşü olan varsa öğrenmek için üst üste soruyorum Terdirginim :S

Back
X