- Konu Sahibi uncanny888
kızlar erkek arkadşımla 2 yıldır tanışıyorz 3 aydır da beraberiz bi sıkıntımız yok çok şükür emin adımlarla ilerliyoruz ailelerimiz de biliyor, ben onunkilerle tanıştım. tek sorunumuz aramzdaki 550 km.cik
ancak şu bi haftadır ona istemeden ters davranıyorm kırıyorum sanki onu sevmiyormuşum gibi hissediyorum ama hayatımdan çıkmasını istemiyorum. önemli detay da şu ben temmzda major depresyon tedavisi gördm ilaçlarım 20 gün önce bitti, o bitince roaccutane tedavisine başladım ( gerçi cilt uzmanım uyardı depresyonunu tetikleyebilir diye) ama ilacın 4. günü kendimi yine kötü hissetmeye başladım, kimseyle konuşmak istememeye acayip gergin ve endişeli hissetmeye başladım tekrardan
bunları sevgilim biliyor ama o hep destek bana sen git demeden çıkmam hayatından, ben bu ilişkiye başlarken de sen antidepresan alıyordun ben seni öyle de kabul ederim diyor. ama işte sorun bende sanki artık onunla zorla konuşuyorum, sevmiyor gibiyim ve o da bunu hissediyor .
benm gibi şeyler yaşayanınız oldu mu? bu normal mi? ayrılmalı mıyım onun iyiliği için ? lütfeenn yardım edin beni bu kadar seven adamı saçmasapan bişey yüzünden kaybetmek istemiyorum

benm gibi şeyler yaşayanınız oldu mu? bu normal mi? ayrılmalı mıyım onun iyiliği için ? lütfeenn yardım edin beni bu kadar seven adamı saçmasapan bişey yüzünden kaybetmek istemiyorum