• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar 12.gün beta hcg değerlerinizi yazar mısınıız?

Canım hayırlı olsun BEBİŞLERİN.Bebişlerin diyorum çünkü benimde 12. gün değerim 403.tü. ve şu anda ikizlerime hamileyim.Hatta 3 kese oluşmuş ama üçüncünün kalp atışlarını duyamadık diğer ikisininkileri duyduk.Doktorum muhtemelen üçüncü gelişmeyecek öylece sonlacak dedi.Senin değerlerinde yüksek olduğu için ben sana ikiz diyorum.Tekrar hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Canım benim harikaa, allah tamamına erdirsin inşallahh :nazar:
Benim içime de ,ikiz gibi doğuyor. hatta epey alıştırdım kendimi bu fikre diyebilirim.:emir_bebek::emir_bebek:
Önce sağlıklı sıhhatli olsun da, kaç tane olursa olsun tabi, hayırlısı neyse o olsun hepimize inşallaahh

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........canım ya uzun zamandır girmiyordum girince bi sana bakim dedim ve beklediğim haberi aldım da :dance: dilerim Rabbim hayırlısı ile bebişlerini sağlıklı sıhhatli eli ayağı sağlığı yerinde bi şekilde kucağına almayıda nasip eyler...kurban olduğum rabbim senin gibi dilerim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah

tebrık ederım.Allah hyırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsın inşallahhhhhhhh....sevgilerimle..

kızlar 12.gün değerim 548 çıktı. sizce ikiz olabilirmi. 2 hafta sonra göreceğiz Allah nasip ederse.

benim 12 gün 1026 çıktı.15 gün 3526 çoğul gebelik galiba.5.haftamdan üç gün aldım.biraziştahsızlık ve bulantı var.çarşamba keseleri görmek için gidiceğiz.

benim 12 gün 1026 çıktı.15 gün 3526 çoğul gebelik galiba.5.haftamdan üç gün aldım.biraziştahsızlık ve bulantı var.çarşamba keseleri görmek için gidiceğiz.

seninki kesin üçüz.:nazar::nazar::nazar::teytey:maşallah çok güzel değerler.sendede karında şişkinlik ve gerilme hissi oluyormu.bende 1 haftadır var.

12.gün:168
14.gün:369
16.gün :685
3 ocakta ilk kontrolüm var
çok korkuyorum kese görememek yada kalp atışını duyamamaktan.
herşey yolunda gözüküyor ama??????

merhaba kızlar bende 12.gün 267 14.gün 546 oldu değerler.2embiryo konulmuştu.doktor şu an için iyi artık test yaptırmamamı söyledi.:emir_bebek::emir_bebek:ikizdir umarım.

Back
X