Kızlaaar ben de bugün ayrılıyorum aranızdan :((

beyazmelek

Candan öte,candan ziyade
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
8.718
1
156
Aydın
Kendimi yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum, aylardır sizlerle beraberim, bir sürü şey paylaştık ve bir sürü şey öğrendim sizlerden. Öncelikle hepinize yardımlarınızdan ve iyi niyetinizden ötürü tek tek teşekkür ederim.
Bugün işyerimde son günüm, Şubat'ın 15'inde başlayacağım işe, evde de pc olmadığı için girmem mümkün olmayacak pek. Ama kendimi eve kapatmam pek biliyorum,arada mutlaka uğrarım, doğum haberlerinize bakarım, doğum hikayemi yazarım inşallah.Ama tabi hergün girmek gibi olmayacak. :çok üzgünüm:
Kadir gecesinde hepimiz için dua ettim ve bundan sonra da edeceğim, lütfen siz de dualarınızda beni unutmayın.
Kendinize ve yeğenlerime çok iyi bakın. Onlar benim bebişimin sanal arkadaşları:1hug:
Dikkatli olun, hepinize sağlıklı günler ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Sezeryanda olsak, normalde olsak, inşallah sorunsuz, sağlıklı bir şekilde doğururuz bebeklerimizi.
Biliyorum uzatıyorum ama bir türlü bitiresim gelmiyor yazıyı, daha akşama kadar buradayım halbuki aksilik bugün de pazar belki de pek çoğunuzu göremeyeceğim.
Bu arada son olarak hepinize iyi bayramlar, iyi tatiller a.s.
senağlama hoşçakalın :a015:

beyazmelek kendine ve doğacak olacak bebişine çok iyi bak canım
allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hepimize
hoşçakal canım

ayrılmalar başladı
ne güzel dualar etmişsin.amin, cümlemiz bebişlerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucaklarız inşallah.
sanada iyi bayramlar ve iyi tatilller.güzel haberlerini okumak dileğiyle...

hayırlısı ile bebişnini kucağına alırsın insallah a.s.
hayırlı doğumlar a.s.

ayyy giden gidene yaa sende mi beyaz melekim neyse canım ya inşalah sağlıklı bir doğum yaparsın
allah yardımcın olsun bizi habersiz bırakma ama girebildiğin zaman gir olur mu
kendine ve bebeğine dikkat et canım dualarımız seninle merak etme öpüyoruz seni

güzel haberlerini bekliyor olacağız allah kolay doğumlar nasip etsin hem kendine hemde bebişine iyi bak

Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
Allah hepimize o günleri göstersin..sana iyi tatiller...

Beyaz melek umarım her şey istediğin gibi gönlünce olur. Kolay doğum yapıp bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım.

canımmm hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ..güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum..bizi haberdar etmeyi unutma sakın olurmu..hoşçakal..

canim gule gule:a015:
insallah evine internet alirsin, yine buralarda olursun
sana cokk kolay bir dogum, saglikli, tatli mi tatli bebis diliyorum:CüvCüv:
hersey gonlunce olsun

Beyazmelekcişm kendine çok iyi bak inşallah kolay bir doğumla sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.Tekrar görüşmek dileğiyle...

cnm herşey gönlünce olsun diğer giden arkadaşlarada yazdım doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz yarım bırakmak olmaz dimi :) kendine ve bebişimize çok ii bak allah hepimize sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah görüşmek üzere.....

canım güle güle git sağlıklı mutlu bir şekilde bebişinle geri dön inşallah
en yakın zamanda ilk fırsatta bizleri haberdar et
sevgiler ve kolay doğumlar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…