• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaaar ben simdi napicam? Çok iyi ama çok fena bisey oldu

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.

Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
her konunuz o şehirle ilgiliydi boşanmayı bile düşünmüştün şehir yüzünden şimdi bence değiştir şehrini merak etme yerine daha iyi birini bulabilirler sanırım o kadar boşta öğretmen var atanamayan :KK14:

İşinden feragat eden hep kadın kısmı oluyor nedense.. Sağlık olsun. Siz mutlu olun yeter, okula durumu izah etmekten başka çare yok. Sözleşme ihlali için 5 bin çok ucuz kalmış, eşiniz ödesin ve nere çıkarsa gidip orada özel okullara başvurun. Hakkınızda hayırlısı olsun başka çareniz yok gibi görünüyor.

Eşin senden ayrı yaşamamayı kabul etmezken sen "insanları yarı yolda bırakmamak" adına eşinden bir yılı ayrı geçirmeyi göze alman çok çirkin bi hareket bence Kim daha kıymetli bi bakmak lazım O insanlar arkandan ağlayacak mı
Çirkin mi? Bir öğretmen sadece kendini düşünemez, öğrencilerine emek verir çocukları gibi yetiştirir. Üslubunuza dikkat edin bu ilk vukuatınız değil. Çirkin bir hareketmiş... Vefa nedir haberiniz yok herkes anladı zaten bu forumda.

Bu tür ailesel durumlar her zaman olabilir. Sen de keyfi olarak anlaşma fes etmiyorsun ki. Zaten iyi niyet çerçevesinde 5000TL yi de almamaları lazım senden.
eşinin işi biran önce kesinleşse iyi olur. Bir de kesinleşmeden ayrılırsan bu sefer sen işsiz kalırsın.

sen eşinin peşinden gitmek yerine okulu mu düşünüyosun.heryer sınıf öğretmeni dolu anında başkasını bulurlar

kız gözün aydın inşallah sevdiğin bir yere gidersin kurtuluyorsun o sevmediğin yerden.
okuluna gelince durumu açıkla ve ayrıl kasıtlı bir şey yok bunda için rahat olsun dert etme. bedeli ne kadarsa ödeyin orada yaşadığın sıkıntıların bitmiş olur böylece.

Çirkin mi? Bir öğretmen sadece kendini düşünemez, öğrencilerine emek verir çocukları gibi yetiştirir. Üslubunuza dikkat edin bu ilk vukuatınız değil. Çirkin bir hareketmiş... Vefa nedir haberiniz yok herkes anladı zaten bu forumda.
Bosver arkadasim onun herkese bir gicigi var her yerde boyle yorumlar yapiyor. Cevap bile vermiyorum.

Back
X