canım bilinçli şekilde kullandıktan sonra bi sıkınıtı olmaz
eğer ki iş yerlerinizde varsa orada kullanabiliyorsanız bence evde gerek yok
haftasonu çocugunuzla eşinizle geçirirsiniz
akşamlarıda zaten çok kısa
eşiniz azda olsa klaan boş vaktini internette harcarsa ablam haklıymış dersiniz
mrblar. aklıma takılan bi durum var.evimizde internet yok.bense eve internet bağlatmak istiyorum.eşim işi gereği cok yoğun.tv izlemeye bile vakıt bulamıyo desem yeridir.bende calışıyorum.5 yıllık evliyiz.3 yasında bir kızımız var.vakıt bulduğumuz zamanlar beraber gezeriz..bazen arkadaslarına takılır yada camıı ortamını sever oraya gider.SORUM ŞU;sizce eve internet bağlatmakla hata mı ederim? ikimizinde face book adresi falan yok esimde olmasını istemiyo.o araba hastasıdır sadece araba sitelerıne girer.ablamın düsüncelerı biraz aklımı karıstırdı,evinizde iletişim kopukluğu olur diyo,daha baska problemlerdende bahsettı. eşime her konuda çok güvenirim,yınede karasızım fikirlerinizi sunarsanız benı çok sevindirirsiniz.simdiden tesekkürler..
bence tehlikeli birşey, ağrımayan başını ağrıtma derim..erkekler bu konuda malesef bizler kadar bilinçli olamıyor,
burda o kadar çok bayan var ki, casus programla aldatıldığını öğrenen,
ama tabi eşini en iyi sen tanırsın...
bizim evimizde net var. ben netten birşeyler indirmeyi ,film seyretmeyi sevdiğim için bağlattık... eşim gereksiz yere nete girmez. iletişim problemimiz olmadı şükür.
en iyi eşini sen tanırsın.
mesela benim amcam kendi eşinin yanında internet cafeye gidip chat yaptığını felan anlatıyordu. yenge sesini çıkartmıyordu.. yapmak isteğen cafe iş yeri farketmez yapar zaten.
evet işte bende bundan korkuyorum.ikimizde karar aldık.bir takım sosyal sitelerden uzak duruyoruz ama onun dosonda gec geldiği zamanlar oluyo,benımde canım sıkılıyo.en azından internet olursa kafam dağılır dedim.yinede dediğiniz gibi korkuyorum,eğer elimizin altında internet olursa zararlı durumlar olusabilir mi diye evham yapıyorum.tamam esim cok düzgün bi adamdır ama erkeklerin seytanı da en az kadınların ki kadar kuvvetlidir öyle değilmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?