- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
en uygunu devlet hastanesi olurMarhaba kızlar.. Allah nasip ederse 1 hafta sonra işe başlıcam. Ama evraklar çok kafamı karıştırdı. Hemen kısaca derdimi anlatayım
+Akciğer grafisi
+Tam idrar testi
+İşitme testi
+Hemogram testi
+Solunum fonksiyonu testi
Bunların hepsini en az maliyetle nerede yatırabilirim? Çalışmadığım için maddi dururum şuan müsait değil. Bide mesala ptesi yaptirsam en geç ne zaman elimde olur?
Bilen biri yardım etsin lütfen...
Onlara yük olmak istemiyorum o yüzden en az maliyetle halletmek istiyorumen uygunu devlet hastanesi olur
aileden falan bakılamıyor musunuz.?
özelde bi hemogram bile 20 tl
Onlara yük olmak istemiyorum o yüzden en az maliyetle halletmek istiyorum[/QUOTE ]
demek istediğim ailen üzerinden SGK var mı?
öncelikle devlet hastanesine git. saglık ocagına sor. zaten kadın oldugun için babanın üzerinde sgk hizmeti alman gerekiyor . bu yuzden hiç para vermezsin.Marhaba kızlar.. Allah nasip ederse 1 hafta sonra işe başlıcam. Ama evraklar çok kafamı karıştırdı. Hemen kısaca derdimi anlatayım
+Akciğer grafisi
+Tam idrar testi
+İşitme testi
+Hemogram testi
+Solunum fonksiyonu testi
Bunların hepsini en az maliyetle nerede yatırabilirim? Çalışmadığım için maddi dururum şuan müsait değil. Bide mesala ptesi yaptirsam en geç ne zaman elimde olur?
Bilen biri yardım etsin lütfen...
Mühendislik. Zaten kendi bölümüm. Teşekkür ederim. Peki çok para tutar mıDevlet hastahanesinde yaptirabilirisn.bu arada ne isine giriyosun
Saglik guvencen yokmu ssk bagkur gibiMühendislik. Zaten kendi bölümüm. Teşekkür ederim. Peki çok para tutar mı
Var ama gecmiyomus doktor istemediği için. Devlete sordum 5te3 ü için 50 lira istedi. özeller 5 tanesi için 60 lira istedi. Şu hale bak işe giriş evraklarına bütçe yettirmek için ekstradan çalışıyo olmak lazimmis demekkiSaglik guvencen yokmu ssk bagkur gibi
Hyr cok tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?