Kızlaaar bilgisi olan yardım edebilir miii?

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Marhaba kızlar.. Allah nasip ederse 1 hafta sonra işe başlıcam. Ama evraklar çok kafamı karıştırdı. Hemen kısaca derdimi anlatayım
+Akciğer grafisi
+Tam idrar testi
+İşitme testi
+Hemogram testi
+Solunum fonksiyonu testi

Bunların hepsini en az maliyetle nerede yatırabilirim? Çalışmadığım için maddi dururum şuan müsait değil. Bide mesala ptesi yaptirsam en geç ne zaman elimde olur?
Bilen biri yardım etsin lütfen...

Marhaba kızlar.. Allah nasip ederse 1 hafta sonra işe başlıcam. Ama evraklar çok kafamı karıştırdı. Hemen kısaca derdimi anlatayım
+Akciğer grafisi
+Tam idrar testi
+İşitme testi
+Hemogram testi

Bunların hepsini en az maliyetle nerede yatırabilirim? Çalışmadığım için maddi dururum şuan müsait değil. Bide mesala ptesi yaptirsam en geç ne zaman elimde olur?
en uygunu devlet hastanesi olur
aileden falan bakılamıyor musunuz.?

özelde bi hemogram bile 20 tl

ben devlet hastanesinde çalışıyorum ordaki personel 30 lira demişti işe giriş testleri için. ben yaptırmadım da konusu açılmıştı

+Akciğer grafisi
+Tam idrar testi
+İşitme testi
+Hemogram testi

öncelikle devlet hastanesine git. saglık ocagına sor. zaten kadın oldugun için babanın üzerinde sgk hizmeti alman gerekiyor . bu yuzden hiç para vermezsin.

Canım en uygun devlet hastanesinde yaptırırsın. Sabah erken saatde gidersen öğleden sonraya yetişir. Öncr göğüs hastalıkları polikliniğine gidip solunum fonksiyonu akciğer grafisi hemogram ve tam idrar tetkikini yaptırırsın. İşitme testi içinde kbb ye geçersin hemen.

Saglik guvencen yokmu ssk bagkur gibi
Hyr cok tutmaz
Var ama gecmiyomus doktor istemediği için. Devlete sordum 5te3 ü için 50 lira istedi. özeller 5 tanesi için 60 lira istedi. Şu hale bak işe giriş evraklarına bütçe yettirmek için ekstradan çalışıyo olmak lazimmis demekki

Back
X