• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar bu pozitif mi 😳

evraa4

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
383
108
303
29
Kızlar merhaba innovita test dpo9 öğlen yaptım bir kaç belirtim var ama böyle olup hep regl oldum renkli versiyonunda göründüğünü şöylemem siz görüyor musunuz yoksa ben artık kör mü oldum
Bat 25 Eylül bu arada
83248272-DFAF-451E-9A8D-BF8A3E1BCB70.webp

Eklentiler

• IMG_8150.webp
    IMG_8150.webp
    141,6 KB · Görüntüleme: 122
Ama burada bi çizgi görüyo musun sen bari kör olmadığımı doğrulayayım

Aşkım valla yakınlaştım baktım baktım ama göremedim ya 🥲 ama burda görünmüyor olabilir görüyorsundur ya
Bişey diyim mi aptal gibi attım testi ama zaten normal gözükmüyor böyle rengiyle oynadım da öyle bişeyler görür gibi oldum yarın sabah yapayım ben ya başka gören yok mu bende başkaaaa

Bişey diyim mi aptal gibi attım testi ama zaten normal gözükmüyor böyle rengiyle oynadım da öyle bişeyler görür gibi oldum yarın sabah yapayım ben ya başka gören yok mu bende başkaaaa
Var evet silik çizgi canım gördüm ben dpo 9 olduğu için net çıkmamıştır ama sen iki gün sonra tekrarla daha da koyulaşır gebelikse

Var evet silik çizgi canım gördüm ben dpo 9 olduğu için net çıkmamıştır ama sen iki gün sonra tekrarla daha da koyulaşır gebelikse
Bak bi arkadaş daha eklemiş bugun çok benziyor testleriniz oda kan vermeye gidecekti

Eklentiler

• IMG_4144.webp
    IMG_4144.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 117
Bak bi arkadaş daha eklemiş bugun çok benziyor testleriniz oda kan vermeye gidecekti
Ay evet inşallah bebişler vsrdır bugün bel ağrısıyla uyandım inşallah vardır çok heyecanlandım ama regli bekleyeceğim sonra çok çok üzülürüm

Nerede pozitif görüyorsun bilmiyorum ama yok negatif

Back
X