kızlaaar çok acil bakar mısınıııız

canuseu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
24
0
6
35
İstanbul
kızlar idrar testi ile adetten önce test yaptım 2 kere 2 side silik çıktı geçen gün kan tahlili yaptırdım sonuç 209.20 çıktı ama referans aralığı 0-5 doktorum bana hamilesin dedi ama emin olamadım 0-5 referans aralığı negatif değil mi ?

kızlar idrar testi ile adetten önce test yaptım 2 kere 2 side silik çıktı geçen gün kan tahlili yaptırdım sonuç 209.20 çıktı ama referans aralığı 0-5 doktorum bana hamilesin dedi ama emin olamadım 0-5 referans aralığı negatif değil mi ?

tatlım hamilesin referans aralığı 0-5 olunca gebelik olmuyor yani negatif senin muhtemelen 2,5 3 haftalık daha çok yeni

Canım degerın hamıle oldugunu gösteriyo ama degerının hergun ıkı katına cıkması lazımmıs saglıklı bir gebelik için

evet canım gözün aydın hamilesin ama değerin düşük şuan yeni olduğu için doktorun yönlendirir zaten seni :):)

ay şükürler olsun :) kesindir inşallah canım zaten doktorum folic asit verdi şu 3 aylık kullanımlı ama işte biraz başından savar gibi konuştuğu için sormayada çekindim :(

ay şükürler olsun :) kesindir inşallah canım zaten doktorum folic asit verdi şu 3 aylık kullanımlı ama işte biraz başından savar gibi konuştuğu için sormayada çekindim :(

canım ilk hamileliğin galiba bide yaşında genç sanırım :) kesin sonuç ama sağlıklımı değilmi diye değerlerini kontrol etmesi lazım aslında bide şu hafta tekrar gel keseyi görelim demedimi folic asiti içmeyi ihmal etme bebek gelişimi için önemli

canım ilk hamileliğin galiba bide yaşında genç sanırım :) kesin sonuç ama sağlıklımı değilmi diye değerlerini kontrol etmesi lazım aslında bide şu hafta tekrar gel keseyi görelim demedimi folic asiti içmeyi ihmal etme bebek gelişimi için önemli

evet henüz 19 yaşındayım ve keseyi göremediği için 10 15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman görebiliriz keseyi dedi

evet henüz 19 yaşındayım ve keseyi göremediği için 10 15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman görebiliriz keseyi dedi

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım kendine dikkat et özellikle ilk haftalarda bide doktora gitmeden aklındakileri istersen yaz bi yere gidince sor çünkü hiçbirşey söylemiyorlar hızlı hızlı geçiştirmeye çalışıyorlar

testiniz pozitif. kan degerinizde pozitif. hayirli olsun.

Hamilesim canim tebrik ederim. Degerinde dusuk felan degil bnm 4 gun varken 37 idi

Back
X