Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

ama nasıl ben özel doktora gitmek için randevu aldım ayın 24 ünde gidecegim bakalım hayırlısı

Kizlar bilmiyorum bunu soylesemmi yanlis bilgids vermek istemiyorum ama ben fitil kullandiktan sonra hamile kaldim. Gorumcemde ayni sekilde ve onun arkadasida ayni sekilde ve benim komsumda fitil kullandi kullandiklari ay hamile kaldilar.
Bende vajinal mantar vardi onun icin doktora gittim fitil verdi tabi kafamiza gore kullanilmiyo bi rahatsizligin varsa. Ama soylemek istedim tesadufmu bilmiyorum

Kizlar bilmiyorum bunu soylesemmi yanlis bilgids vermek istemiyorum ama ben fitil kullandiktan sonra hamile kaldim. Gorumcemde ayni sekilde ve onun arkadasida ayni sekilde ve benim komsumda fitil kullandi kullandiklari ay hamile kaldilar.
Bende vajinal mantar vardi onun icin doktora gittim fitil verdi tabi kafamiza gore kullanilmiyo bi rahatsizligin varsa. Ama soylemek istedim tesadufmu bilmiyorum
Bende kullandım fitil. Ama işe yaramadı benım eşimin spermlerinde sorun var. Eger iltihap sorununuz varsa zaten bu gebe kalmayı engeller. Fitille gebe kalmanız tesadüf degil cunkü fitil rahimi temizleyip bakteri ve iltihaplanmayı atıyor. Bu da rahmi gebeliğe hazırlıyor

Doktor bana da vermişti ama kullanmadım kullansan mı ki

Neler yapmayı düşünüyorsunuz bu ay. Ben klomen , duphaston ve inofolic kullanıyorum.
canim bende ultrasonla yumurtlama takibi yaptircam reglden sonra 3 gunum war olmama insallah bu ay olsun artik eger bulamazsak yumurtlamayi banada klomen dedi doktorm

Kizlarr bide ben bi doktordan duydumki cocuk olmuyor diye birsey yok magnezyum eksikliginden olmuyor. Esler kullancak gunde bir tane kesinlikle olur diyor. Gelen butun hastalarina onu oneriyoms hepsininde cocugu oluyormus. Ben denicem bu ay esimede icircem insallah olur. :)))

aminnn insallah canim. Bu ay olur da insallah haberini mujdeleriz hepimiz
Bat 26 da benim , bugün leke gelmeye başladı yarın doktora gidicem yerleşme kanaması değilse ben bu ay negatifleri görücem :))

Back
X