kızlaaar haftasonu geliyorrr, sevgilisiyle buluşacak olanlar kimleeer?? :)

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
kızlarr eveet haftasonu geldi çattı..benim gibi tüm bi hafta gecsin de sevdiceğime kavusayım dıye saydınız mı?
nıhayet yarın bulusuyoruzz. :) oleeey yuppi :) :)
sizce haftasonunu özel kılmak ııcın ne yapmalı nereye gıtmelı ve nasıl gıyınmelıyım spor mu şık mı?? yorumlarınızı beklıyorum :)

biz bugün bulusacktk ama yağmur yağdıııı :( artık yarına kaldııııı bize birkez daha aşık olsunlar ozaman yarın cok güzel olalım. taksimden gömlek almıştım kırmızı kareli sadece bi defa yanına giderkn giydim onu bariii bidha giyeyim sevinsin garibim. :D beyaz canta beyaz converse artık havaya görede bi hırka alırım yanıma pantolon olarakta dar paça kot giyerim. saçlarımı düzleştirirm. gözlerime likitte cekerm yeter :D

biz bugün bulusacktk ama yağmur yağdıııı :( artık yarına kaldııııı bize birkez daha aşık olsunlar ozaman yarın cok güzel olalım. taksimden gömlek almıştım kırmızı kareli sadece bi defa yanına giderkn giydim onu bariii bidha giyeyim sevinsin garibim. :D beyaz canta beyaz converse artık havaya görede bi hırka alırım yanıma pantolon olarakta dar paça kot giyerim. saçlarımı düzleştirirm. gözlerime likitte cekerm yeter :D

yarın hava nasıl olcak onu da bılmıyorumki, kısa kol gıysem yagmur yagarsa..:(
canım sen baya hazırlıklısınn ! :) ben daha ne gıycegımı kararlastıramadım :)
etek mı gıysem pantolon mu kararsız kaldım..eveet yarın cok guzel olalımm gözlerını bızden alamasınlaar :)

yarın hava nasıl olcak onu da bılmıyorumki, kısa kol gıysem yagmur yagarsa..:(
canım sen baya hazırlıklısınn ! :) ben daha ne gıycegımı kararlastıramadım :)
etek mı gıysem pantolon mu kararsız kaldım..eveet yarın cok guzel olalımm gözlerını bızden alamasınlaar :)

istanbulda oturuyrsan yarın parçalı bulutlu canım :) etek giyme rüzgar falan olur sonra rezil olmayalım:D

biterim vallaaa :D :) :)
ŞAYET Onlar arkadasımdayım biliyo..
ama ben cok heyecanlıyım suan :) mıdeme agrılar gırıyo sankı ılkkez gorucem gıbı :)
not: sabahları sevdıgınle uyanmanın verdıgı duygu muhtesem bişey :)

dikkat et kendine olur mu bak sen sevgiline güveniyorsun ama bişey olur ailen arkadaşında bilir ailenin haberi olmaz canım bu yüzden dikkat et ama her erkek bir değil seni sevdiğini gerçkten inanıyorsan içinde şüphe bile olmasın seven erkek bişey yapmaz zaten :D

Layyyn yolarım siziii:41:buluşmak falan yoookk:47:
Bizz asker bekleyeliim ohh siz yaşayıın adaletin bu mu dünyaaaaa:43::43::43:

Şaka kızlarr şakaaa:9::9:yarın kar yağsın da donuunn:9::9:

dikkat et kendine olur mu bak sen sevgiline güveniyorsun ama bişey olur ailen arkadaşında bilir ailenin haberi olmaz canım bu yüzden dikkat et ama her erkek bir değil seni sevdiğini gerçkten inanıyorsan içinde şüphe bile olmasın seven erkek bişey yapmaz zaten :D[/QUOTE

7 ay doldu hıc bı yanlısını görmedım canım ama dedıgın dogru, hıcbır erkege yuzde yuz guven olmaaz :)
içtenlikle sunu söyleyebilirimm hıcbir ilişkimde sevgilimde kalmadım yanında uyumadım, cunku guvenemedım..
ama suan huzurla uyanıyorum onun yanında :)
sen kalıyor musun sevgılınle?

dikkat et kendine olur mu bak sen sevgiline güveniyorsun ama bişey olur ailen arkadaşında bilir ailenin haberi olmaz canım bu yüzden dikkat et ama her erkek bir değil seni sevdiğini gerçkten inanıyorsan içinde şüphe bile olmasın seven erkek bişey yapmaz zaten :D[/QUOTE

7 ay doldu hıc bı yanlısını görmedım canım ama dedıgın dogru, hıcbır erkege yuzde yuz guven olmaaz :)
içtenlikle sunu söyleyebilirimm hıcbir ilişkimde sevgilimde kalmadım yanında uyumadım, cunku guvenemedım..
ama suan huzurla uyanıyorum onun yanında :)
sen kalıyor musun sevgılınle?

gece onlarda kalmıyor canım bizimde 3. seneye doğru gidiyor :D ailesiyle tanısalı 2 sene falan olck evlerine istediğim gibi girip çıkıyorm :D gece kalmadım ama gündüz uyumuşluğum vardır :D :D

gece onlarda kalmıyor canım bizimde 3. seneye doğru gidiyor :D ailesiyle tanısalı 2 sene falan olck evlerine istediğim gibi girip çıkıyorm :D gece kalmadım ama gündüz uyumuşluğum vardır :D :D

ya bilmiyorummm ben cok sevıyorumm onun gögsunde uyumayı :)
genelde battanıyeyı onun ustunden alıyorum uykuda, sabah bı bakıyoruz ben battanıyeye sarıp sarmalanmısım, o üşümüşş :)

Back
X