Kizlaaar kizlaar bir bakar misiniz?

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
Kizlar ben 7 aylik hamileyim.hamilelikten onceki beslenmemle nerdeyse ayn besleniyorum.Hic disardan yemiyorum.Geceleri kalkip da diger hamileler gibi hic yemedim.Saat 8den sonra birsey yemiyorum ama bacaklarim kilo aldi.Asiri kilo alamdin herkes tam kararinda aldin diyor ama bana bacaklarim cok sisko geliyor.Sis de degil bildigin kilo.9aya kadar da alacak biliyorum.Dogumdan sonra bu bacaklar incelecek mi?((((Yoksa zor mu gitmesi?

Vücut metabolizmanızla ilgili bi durum. Ben hamilelikte 15 kilo almıştım. Doğumdan sonraki ilk 15 günde verdim. Boşver düşünmeyin bunları hamileliğin tadını çıkarın kilo bi şekilde verilir

Bi kısmı odemdir ama tabi bir kısmı da kilo .doğumdan sonra da sağlıklı beslenirseniz doğum kiloları kalıcı olmaz ben de şuan 8 haftalık hamileyim henüz kilo almadım ama tedirginliklerim de var. Hayırlısı bakalım

Vücut metabolizmanızla ilgili bi durum. Ben hamilelikte 15 kilo almıştım. Doğumdan sonraki ilk 15 günde verdim. Boşver düşünmeyin bunları hamileliğin tadını çıkarın kilo bi şekilde verilir
Canım kuzeniminde basenleri çok genişlemişti ama doğumdan sonra anladık ki çoğu ödemmiş 10-15 günde baya inceldi

Kendi kendine gidiyor korkma ödem olmazsa bile gider.. Bir de emzİrirsin inşallah eksiye bile düşersin..

İlk gebeliğimde 62 ile başlamıştım
Şimdikinde ise 55 ile başladım..

Canım kuzeniminde basenleri çok genişlemişti ama doğumdan sonra anladık ki çoğu ödemmiş 10-15 günde baya inceldi
Bende odem degil ya bildigin kilo.Neden fazla yemememe ragmen bolye oldu anlamadim.inshallah saglikla dogsun da kizim biran once kurtulmak istiyorum bu kilolardan

cnm bende 32. haaftama girdim bugün, çok dikkatliyimdir bende beslenme konusunda, yemesende kg alıcaksın çünkü kan hacmin,bebek hepsi kg demek. kaç kg aldın toplamda ? benim bacaklarım kolay kg alır ama mesela bende bacaktan almadım , erkek bekliyorum, senin kız erkek ? nekadar gerçek bilmem ama kız bebekte alt bölge genişler diye duymuştum.

5 ayimda tartilmisdim en son 6.ayima kadar 5 kg almistim.Evet kiz bebek bekliyorumBenim de alt bolgem kilo almaya musait.Ama hamil kalmazdan once 55 kg.dim boy 1.67 incexik duruyordu bacaklarim.Kilo fizik konusunda baya takintiliyim bir de.hep dikkat ederim gamileliktw bile.Simdi boyle sisko bacaklar canimi sikti.Ne kadar surede gider bu kilolar dogum sonrasi?((Ilk hamileliyim hic tecrubem yok bu konuda

Bu arada bebisini saglikla kucagina almayi nasib etsin Rabbim

bende öyleyim. Bende şimdiye kadar 6 kg aldım ama artmış olabilir, 6-7 arası diyim sana bu hafta daha tartılmadım :)) 10-12 kg ile bitirirsen hemen dönersin eski halline, emzirirken de dikkatli beslenirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…