M meliskaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2023 32 5 1 29 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi meliskaya #1 Kızlar merhaba bir kaç aydır bebek deniyorum adetime 13 gün var bugun acık pembe bir lekelenmem oldu bu bir belirti olabilirmi
Kızlar merhaba bir kaç aydır bebek deniyorum adetime 13 gün var bugun acık pembe bir lekelenmem oldu bu bir belirti olabilirmi
NUR Ailesi Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.566 903 53 30 Çanakkale / 17 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi meliskaya #2 meliskaya .!.: Kızlar merhaba bir kaç aydır bebek deniyorum adetime 13 gün var bugun acık pembe bir lekelenmem oldu bu bir belirti olabilirmi Genişletmek için tıkla... Yumurtlama donemin olabilir mi? Bir kac gun once birliktelik olması lazim tam zamanı aslında birliktelik icin.
meliskaya .!.: Kızlar merhaba bir kaç aydır bebek deniyorum adetime 13 gün var bugun acık pembe bir lekelenmem oldu bu bir belirti olabilirmi Genişletmek için tıkla... Yumurtlama donemin olabilir mi? Bir kac gun once birliktelik olması lazim tam zamanı aslında birliktelik icin.
thecirtcirt Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 77 56 3 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi meliskaya #3 O kadar erken olmaz o lekelenme
M meliskaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2023 32 5 1 29 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi meliskaya #4 Adetimin bittiği günden beri deniyorum adet uygulamama göre yumurtlama günüm geçti ve daha önce hiç böyle olmadı
Adetimin bittiği günden beri deniyorum adet uygulamama göre yumurtlama günüm geçti ve daha önce hiç böyle olmadı
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.139 4.783 123 23 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi meliskaya #5 meliskaya .!.: Kızlar merhaba bir kaç aydır bebek deniyorum adetime 13 gün var bugun acık pembe bir lekelenmem oldu bu bir belirti olabilirmi Genişletmek için tıkla... 13 gün kala yumurtlama olur zaten gebelik belirtisi olmaz Bu geceyi atlama yumurtan çatlamış olabilir Pembe leke de ona ait olabilir
meliskaya .!.: Kızlar merhaba bir kaç aydır bebek deniyorum adetime 13 gün var bugun acık pembe bir lekelenmem oldu bu bir belirti olabilirmi Genişletmek için tıkla... 13 gün kala yumurtlama olur zaten gebelik belirtisi olmaz Bu geceyi atlama yumurtan çatlamış olabilir Pembe leke de ona ait olabilir
K Kumrlmmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2022 111 11 28 35 24 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi meliskaya #6 Ara kanama olabilir benim çok başıma geldi hep yerleşme kanaması zannettim deilmiş ben adet günümden birgün önce öğrendim hamileliğimi ertesi günde leke gördüm 9 haftalığa kadar herkesin farklı oluyo galiba
Ara kanama olabilir benim çok başıma geldi hep yerleşme kanaması zannettim deilmiş ben adet günümden birgün önce öğrendim hamileliğimi ertesi günde leke gördüm 9 haftalığa kadar herkesin farklı oluyo galiba