Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlaaar ne çektim ben bu saçlarımdaaan :(

Zehra3460

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
21
2
38
İstanbul
Sarçalım hem turuncu hem acayip yanık tövbe ettim artık asla düzleştirici kullanmaam :KK43: güneşe çıkınca havuç gibi oluyorum iyice çirkinleştirdi beni bu saçlar önce saçımın kendi rengi kumrala boyuycam sonrada güzelim saçlarıma kıyıp kesicem :KK43: ama şu rengi nasıl değiştiririm :KK43: igora 0.22 diye bi boya varmış saç boyasına katılıp turunculugu gidiyomuş bildiğin turuncu rengin üstüne küllü kumral yapsam nasıl bişey olur deneyen varmı acaba varsa resimlerle gösterebilirmii :(

Sarçalım hem turuncu hem acayip yanık tövbe ettim artık asla düzleştirici kullanmaam :KK43: güneşe çıkınca havuç gibi oluyorum iyice çirkinleştirdi beni bu saçlar önce saçımın kendi rengi kumrala boyuycam sonrada güzelim saçlarıma kıyıp kesicem :KK43: ama şu rengi nasıl değiştiririm :KK43: igora 0.22 diye bi boya varmış saç boyasına katılıp turunculugu gidiyomuş bildiğin turuncu rengin üstüne küllü kumral yapsam nasıl bişey olur deneyen varmı acaba varsa resimlerle gösterebilirmii :KK43:
canım ben igorayı falan bilmiyorum da. önce düz bi kumrala boyayıp üstünden 1 ay kadar geçince küllü renge boyamayı tavsiye ediyolar. açık saça direk küllü yeşillenme yapıyomuş çünkü

Boyadıım zaten palette 7.0 saç boyasıyla boyadım hafif bi koyulaştı boya aktı turuncu ama bir tık koyu :KK43:
o zaman şuan hemen hemen aynı durumdayız. loreal 6.1 ? diye bi konu var ilk sayfada. ben açmıştım. orada önerilen boyaları aldım, boyıcam bakalım:/

Back
X