- 14 Mart 2023
- 78
- 29
- 8
- 27
- Konu Sahibi gzlgnlrbklerkn
-
Var gibi duruyor bence kan verip netleştirin inşallah vardır bebişinizRegle 4 gün var test yaptım kızlar çok silik görüyorum sanki ben mi umutlanıyorum?
Evet çift çizgi çıkmış. Erken gebelik testleri çok hassas olduğu için çok yanıltıyor. Normal kaset test yapın bence. Rabbim gönlüne göre versinRegle 4 gün var test yaptım kızlar çok silik görüyorum sanki ben mi umutlanıyorum?
Sonucu yazın bize de güzel haberlerle gelin inşallahKan vermeye gidicem sağlık ocağına
Ayni bu testlerden daycomfort u benimki bu sekilde testle sevindm ve yaniltti beni bu testleri hic sevmyorm oyuzden insallah bebis vardir sizin sonucunuz pozitif cikar ama kaset test en iyisi bunlarda bi suru para aliyolar ama cok yaniltici sonuc cikan oluyor kan sonucunuzu heyecanla bekliyorumRegle 4 gün var test yaptım kızlar çok silik görüyorum sanki ben mi umutlanıyorum?
Ben de sevinme tepkisi gösteremedim korkuyorum yanlış olmasından, inşallah vardır haber veririm mutlakaAyni bu testlerden daycomfort u benimki bu sekilde testle sevindm ve yaniltti beni bu testleri hic sevmyorm oyuzden insallah bebis vardir sizin sonucunuz pozitif cikar ama kaset test en iyisi bunlarda bi suru para aliyolar ama cok yaniltici sonuc cikan oluyor kan sonucunuzu heyecanla bekliyorum
Kaset test alin supeniz oldugunda en iyisi hassasiyeti daha az, kanda yuksekse beta hcg ozaman algliyor daha guvenilir bence birde folik asit vitamn vs kullanyormusunuz doktor kontrolu oldnzmu gebelkk istedgnze dairBen de sevinme tepkisi gösteremedim korkuyorum yanlış olmasından, inşallah vardır haber veririm mutlaka
Kan verdim az önce sağlık ocağında en geç yarın çıkar dedi. Kullanmıyorum şu an vitamin vs ilk denememizdi zaten olmaz diye düşünmüştümKaset test alin supeniz oldugunda en iyisi hassasiyeti daha az, kanda yuksekse beta hcg ozaman algliyor daha guvenilir bence birde folik asit vitamn vs kullanyormusunuz doktor kontrolu oldnzmu gebelkk istedgnze dair
Gebelik dusununce 3 ay once folik asit baslayn diyolar eczaciniza danisip baslayin bence bebis tutmadan lazim o omurilik gelisimi icin ven folidoce kullandim 7 ay ictim beklerken gec ogrendim diye uzukuyodm 7 ay ictmKan verdim az önce sağlık ocağında en geç yarın çıkar dedi. Kullanmıyorum şu an vitamin vs ilk denememizdi zaten olmaz diye düşünmüştüm
sonucu yazar mısınız çıkınca merakla bekliyoruz:)Kan verdim az önce sağlık ocağında en geç yarın çıkar dedi. Kullanmıyorum şu an vitamin vs ilk denememizdi zaten olmaz diye düşünmüştüm
Bence de var gibi canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallah Allah gönlüne göre verirRegle 4 gün var test yaptım kızlar çok silik görüyorum sanki ben mi umutlanıyorum?
En geç yarın çıkar dedi heyecanla bekliyorumsonucu yazar mısınız çıkınca merakla bekliyoruz:)
Çıktı mı sonucun kızEn geç yarın çıkar dedi heyecanla bekliyorum
Bugün mü yaptırdın testiniEvet 23,77 beta
Hayır çarşamba günü yaptırdım, pazartesi gününe kadın doğumdan randevu aldım siz?Bugün mü yaptırdın testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?