kızlaaar yardim eder misiniz ??

abcde90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
676
209
53
13aylik evliyim esimle iliskiye girdik icime bosaldi.yumurtlama donemimde oldugumu sonradan ogrendim .3gün sonra yani yaklasik 60saat snra ertesi gun hapi kullandim oglen,aksamda sag tarafimdacok kotu bi agri vardi esim bebek istiyo bnde kararsizdim ama artk istiyorum sizce hamile kalir miyim ? Reglime 3gun var iliskiye gireli 1.5hafta oldu

13 aylik evliyim esimle iliskiye girdik gecen perdembe gunu icime bosaldi yumurtlma donemimde oldugumu sonradn ogrendm pazar gunu ertesi gn hapi ictm sence hamile kalir mym esimde istiyo

Tatlım eger yumurtlama donemindeysen sperm 3gun canlı kalabiliyor seninki sans ertesı gun hapı için gecikmiş sın biraz

Daha senin regl ne vardır gecmesi ni bekle diycem ama cok taktıysan 3-4 gun sonra test yap arkadasım

Hayırlısı diyelim benim durumda sana yakın benım regl geciktı perşembe test yapıcam 2 cocugu istiyorum

13 aylik evliyim esimle iliskiye girdik gecen perdembe gunu icime bosaldi yumurtlma donemimde oldugumu sonradn ogrendm pazar gunu ertesi gn hapi ictm sence hamile kalir mym esimde istiyo
dediğin ne hapı ve neden içiliyor

Yarın sende bı yap istersen istanbul dsmısın

Back
X