Kızlaaar yardım!! GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ??

Melek Gurel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
73
46
38
Merhaba bayanlar,
Bugün yaptığım 1. Testte silik bir çizgi çıktı sonra dayanamadım 4 saat sonra 2. Testi yaptım ondanda silik çizgi çıktı bu ne demek oluyor? Yaşayan varmı?

Merhaba bayanlar,
Bugün yaptığım 1. Testte silik bir çizgi çıktı sonra dayanamadım 4 saat sonra 2. Testi yaptım ondanda silik çizgi çıktı bu ne demek oluyor? Yaşayan varmı?
Resmi koysaydiniz keske ben hamileligimi cok silik bir çizgiyle ogrenmistim. Kanda baktirin bi an once

Resim var mi bende ikinci gebeliğimde iki test yapmıştım ikiside silikti fakat kimyasal geçirdim

Bayanlar bakın bakalım

Eklentiler

• IMG-20200302-WA0045.webp
    IMG-20200302-WA0045.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 239
bayağı belirgin çıkmış aslinda.kesin sonuç için bir kaç gün sonra kan vermeye gidin. ilk bes dk da böyle çıkmışsa bana göre hamilesiniz. tebrik ederim..
İnşallah öyledir 🤲
Biraz korktum kimyasal gebelik falan duyunca onları araştırıyorum, fakat adetime daha 3 gün var ümidimi asla kesmiyorum

İnşallah öyledir 🤲
Biraz korktum kimyasal gebelik falan duyunca onları araştırıyorum, fakat adetime daha 3 gün var ümidimi asla kesmiyorum
Birde sabah yapın ama var kanda çıkar benim ikisi de silik çıkmıştı.

Hamile gorunuyorsunuz tebrikler 🤗 Her seyin yolunda gitmesi dilegiyle. Nacizane tavsiyem kendinizi gereksiz bilgilerle yormayin. Usumeyen basa sapka ormeyin diyor burada bir atasözü. Doktora gidin. En dogrusunu onlar söyler. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar okudum da okudum, evhamlardan evham begendim. Bosuna stresli gecen 2 hafta. Uykularim kaciyordu. Delirecektim.

Ayrica silik dediginiz de belirgin cizgi. Benim reglim 3 gun gectiginde silik cikmisti. Su an hamileyim.

Hamile gorunuyorsunuz tebrikler 🤗 Her seyin yolunda gitmesi dilegiyle. Nacizane tavsiyem kendinizi gereksiz bilgilerle yormayin. Usumeyen basa sapka ormeyin diyor burada bir atasözü. Doktora gidin. En dogrusunu onlar söyler. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar okudum da okudum, evhamlardan evham begendim. Bosuna stresli gecen 2 hafta. Uykularim kaciyordu. Delirecektim.

Ayrica silik dediginiz de belirgin cizgi. Benim reglim 3 gun gectiginde silik cikmisti. Su an hamileyim.
Kıyamam allahım sağ salim kavuştursun inşallah 🤲❤️
Ben dediğiniz gibi acile gideyim bu gece uyku uyuyamam yoksa 😊

İdrar testine asla güven olmaz. Silik değil ikiside net çizgi bile çıksa kanda baktırmalısınız. Benim başima geldi idrar testi pozitifti ama kimyasal geçirdim 5 gün sonra adet oldum

Back
X