Kızlaaar yardım!! GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ??

Kızlar selam bana da bir elin atın lütfen ocağınıza düştüm aşılamamın 12. Günü dayanamayıp test yaptım bu sekilde cıktı biliyorum cok erken ama daha önce hiç böyle cıkmamıstı testiö böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmıEki Görüntüle 2613562
Canım selammmm konunun başında fotoları gördüysen eğer benimde bu şekilde çıkmıştı, ve reglime 1 hafta falan vardı yanlış hatırlamıyorsam şu anda hamileyim. Eğer gebelik yoksa o çizgi hiç çıkmaz, buharlaşma vb. Olsa biraz daha yayık olur o yüzden hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz 😊😊

Canım selammmm konunun başında fotoları gördüysen eğer benimde bu şekilde çıkmıştı, ve reglime 1 hafta falan vardı yanlış hatırlamıyorsam şu anda hamileyim. Eğer gebelik yoksa o çizgi hiç çıkmaz, buharlaşma vb. Olsa biraz daha yayık olur o yüzden hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz 😊😊
Ayyy dikkat etmedim kuzum inşallah vardır sağlıkla hayırlısylq güzel haberlerle gelirimmm☺️☺️ Yarın tekrarlycaö inşaşşah koyulasır bıraya yükleyeceğim bana masıl umut oldunuz burda bi bilseniiizzzzz😍😍😍

Yanlız heyecandan hep yanlış yazmısım🙈 senide tebrik etmeyi unutmusum🙈 Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim senin adına inşallah kasım annelerinde bulusuruz🙈❤️

Yanlız heyecandan hep yanlış yazmısım🙈 senide tebrik etmeyi unutmusum🙈 Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim senin adına inşallah kasım annelerinde bulusuruz🙈
İnşallllahhhhhh 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin kuzuuum bizlere de bağışlasın inşallah 🐞❤️❤️❤️❤️

Bugünki testim tek cizgi malesef... koyulasır diye umıtlanırken olanda gitmiş . Yarın kan vericem artık

Selam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedim 🤷‍♀️ böyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında
Canim antibiyotik adet geciktirdimi senin ?

Back
X