Daha önce arkadaşlarımla yaşadığım sorunları anlatmıştım size. Bugün seneye staj yapacağımız hastaneleri seçmek için okulumuza gittik. Aynı arkadaşlarımla oturduk. Ben bu sene görev yaptığım ama istemediğim hastaneye denk geldim yine. Şans olur ya. Çok üzüldüm o an ağladım. Bir defa bile sırtımı sıvazlamadılar ağladığım için bana çemkirdiler. Ve ben okulda ağlayarak dolaşırken hocaların peşinde arkamı bi döndüm ki gidiyorlar bahçede. Ne bi haber veren var ne de bi üzülme diyen. Siz yakın arkadaş adı altında yanımda değil misiniz, gözümün önünde o gidişleri. Küstüğüm kız var demiştim beni o teselli etti üzülme dedi onunla da aynı hastanedeyiz ve beni tekrar aralarına aldılar biz varız üzülme dediler onlar sana böyle yorum yapmışlar ama kendilerine baksınlar dediler. O kadar şaşkınım ki inanamazsınız. Ağlamamın sebebi de çocukça bi sebep değil sorumlu hocamız sıkıntılı bir bayan verilen notları kırıyor. Böyle işte. Yarın yanlarına gitmiycem asla. Üzgünüm hem de çok. Doğru mu sizce yaptığım yani onlardan uzaklaşmam ?