Kızlaaar yine ben :)

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
882
387
103
27
Daha önce arkadaşlarımla yaşadığım sorunları anlatmıştım size. Bugün seneye staj yapacağımız hastaneleri seçmek için okulumuza gittik. Aynı arkadaşlarımla oturduk. Ben bu sene görev yaptığım ama istemediğim hastaneye denk geldim yine. Şans olur ya. Çok üzüldüm o an ağladım. Bir defa bile sırtımı sıvazlamadılar ağladığım için bana çemkirdiler. Ve ben okulda ağlayarak dolaşırken hocaların peşinde arkamı bi döndüm ki gidiyorlar bahçede. Ne bi haber veren var ne de bi üzülme diyen. Siz yakın arkadaş adı altında yanımda değil misiniz, gözümün önünde o gidişleri. Küstüğüm kız var demiştim beni o teselli etti üzülme dedi onunla da aynı hastanedeyiz ve beni tekrar aralarına aldılar biz varız üzülme dediler onlar sana böyle yorum yapmışlar ama kendilerine baksınlar dediler. O kadar şaşkınım ki inanamazsınız. Ağlamamın sebebi de çocukça bi sebep değil sorumlu hocamız sıkıntılı bir bayan verilen notları kırıyor. Böyle işte. Yarın yanlarına gitmiycem asla. Üzgünüm hem de çok. Doğru mu sizce yaptığım yani onlardan uzaklaşmam ?

Son düzenleme:
Birbirinize gore degilsiniz anlasilan. Dogru, yanlis bu sizin bileceginiz durum. Net olarak arkadasliginizin devam edemeyecek boyutta oldugunu dusunuyorum.

Neee tabi gitme yanlarına. Sana yüz vermeyene sende yüz verme. Onlar seni aramadan arama da. Konusu olursa da yüzlerine vur. Tek başına da idare edersin yeni çevreler edinirsin. Bazen duygusal olmak kötü bişey ya.

Boyle zamanlarda belli ederler insanlar kendilerini sen de ona gore degistirirsin tavirlarini...
Ben olsam uzaklasirdim o arkadaslarimdan. Benim agladigim üzüldüğüm buyuk bi dert olmayabilir onlar icin ama onlar gercekten arkadassa bana üzülme diyebilmeliler.

Konuyu tam olarak anlamadim ama gercek arkadaslarin olsalar en azindan dedigin gibi bi yanında olup sirtini sivazlardilar

Yada giderken sana haber vermeye tenezzul ederdiler bence uzulmeni hakedecek kimseler degiller

Universitede hele hele ayni sinifta yakin arkadas diye birsey olmaz bunu kafana koy, kiskanclik yaris icinde olma hirs falan cogu zaman. Takma kafana ayrica kimden yarar kimden zarar geldigini iyi gormeye calis.

Eklemeden edemeyecegim. Ben de bu tur arkadasliklarin icinden ciktim. Simdi sadece tek bi dostum var. O bana bu sekilde davranmaz, muhakkak sonuna kadar yanimda olurdu. Diyecegim o ki eger gercekten arkadasiniz olsalardi size ne kadar bunalsalar da bunu caktirmadan sizi mutlu edene kadar yaninizda olurlardi.

Değil evet hepiniz haklısınız konuşmuyorum ve onlarda dün beni gördüler sanki biz hiç konuşmamışız hiç arkadaş olmamışız öyle. İnsanlara üzülüyorum çok garipler.

Canım benim yakın arkadaş dediğin senin en zor anında yanında olan her türlü sorununu seninle sırt sırta verebilendir değerleri sana böyle yapmamış senin üzgün olduğunu bile bile çekip gitmişler sen bilirsin fakat öyle insanlardan yakın arkadaş olmaz

Haklı
Haklısınız bende bağımı kestim zaten konuşmuyoruz :)

Benim çevremde bunlardan çok var görüşmüyorum mecbur kalmadıkça tavsiye ederim konuşma sende..
Sana saygı duymayan değer vermeyen insanlar sadece canını yakar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…