Kizlaaarr temmuzda hamile kalmak isteyenler burdamiii?

çikolata kistim var ama hsg ve hormon testlerim güzel çıktı doktor hamile kalablirsin hala stres yapma dedi inşallah temmuzda güzel haber alırırm :)

çikolata kistim var ama hsg ve hormon testlerim güzel çıktı doktor hamile kalablirsin hala stres yapma dedi inşallah temmuzda güzel haber alırırm :)
sodyum bikarbonat(ingiliz karbonati )ile cikolata kistinizi yok edebileceginizi biliyormuydunuz bence arastirin cok iyi sonuclara ulasanlar var

Iki aylik bebegim varr ..
Temmuzda tekrar hamile kalmak istiyorum
oncelikle bebisin hayirli olsun hayirli bir evlat olsun insallah. daha bebegin cok kucuk geldi bana en azindan bi 6 _7ay beklesydin.bebegin anne sutu ile ilk 6 ay beslenmesi gerekio hamile kaldiginda iki cocugada yetemeyebilirsin

oncelikle bebisin hayirli olsun hayirli bir evlat olsun insallah. daha bebegin cok kucuk geldi bana en azindan bi 6 _7ay beklesydin.bebegin anne sutu ile ilk 6 ay beslenmesi gerekio hamile kaldiginda iki cocugada yetemeyebilirsin
Cnm ztn bebegim emmeyi birakti.. Ust uste olsun da. Zorlugunu bi kerede cekeyim rahata ereyim dusuncesindeyim

bende ıstıyorum bakalım bu aralar adet gunum olmazsam ınsallah bende aranıza katılmak ıstıryoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…