kizlaaarrr bi baksaniz :$

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
36
iyi aksamlar kizlar...ben 7.5 haftalikken maalesef dusuk yaptim.kurtaj olmadim kendilinden dustu ve kanam 8 gun surdu.

simdi size sorum dusuk yaptiktan sonra, kac gun sonra adet gordunuz?
dusuk basladigi gun 18 kasim di
hala adet olmadim aradan 44 gun gecti.gecenlerde az bi adet aancisi gibi oldu .tamam dedim yarin kesin olurum ama hala tik yok...hafif goguslerde agri var ama cpk hafif...

Canım geçmiş olsun öncelikle, benim düşük değil ölü doğum sonrasıda kürtaj oldu maalesef .. 10 gün sürmüştü kanamam 34.gün de yani bugün adet oldum şükür .. Ama normalde 40 gün geçtikten sonra olursun demişti doktor ve benimde bu arada 1 2 haftadır ha oldum olucam ağrılarım oluyodu bugün geldi .. Seninde kasılmaların sancıların başladıysa gelir 1 hafta içinde adetin ama gelmezse bi hcg test yaptır yinede korunmadıysan gebelik söz konusu olabilir ki düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyormuş okuduğum kadarıyla yani belkide adet olmicaksın ama yinede bence 50 gün dolana kadar bekle sonra test yapıp bi doktora görün ..

sana da cok gecmis olsun cnm...seninki daha kotuymus evt banada oyle dediler daha cabuk hamile kaliniyomus dusukten sonra...dr da bana korunmana gerek yok dedi bizde korunmadik..bakalim sanmiyorum adet olmadan hamile kalinirmi ki bak kurt dustu aklima

Olur canım niye olmasın yumurtlaman olduysa o güne denk geldiyse ilişki olabilir ama vucudun ve rahim hazırsa olur, sen yinede bekle bence 1 hafta sonra bi test yapıp doktora görün canım ..

44 gün fazla değil mi?Ben 2 düşük var,her ikisnde adet döngüsünde devam etti .28 gün sonra adet oldum.Doktoruna sor.Belki bu arada hamile kalmış olabilirsin.

YATNS, post: 38638087, member: 628673"]44 gün fazla değil mi?Ben 2 düşük var,her ikisnde adet döngüsünde devam etti .28 gün sonra adet oldum.Doktoruna sor.Belki bu arada hamile kalmış olabilirsin.[/QUOTE]
insallah oyledir...ama krndime hamile hissetmiyorum sanki bi kac gun daha beklim ben en iysi sonra bi dr gidim :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…