• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAAARRR BİLGİ VERİN NOLUURR...GONAL-f kullanan varmı

sema_69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
37
1
86
Bayburt
arkadaşlar 3ay gonophene diye bir ilaç kullandım PKO için şimdi iğneye başladım dr ilaçlar işe yaramış bir seferde hallederiz inş dedi.:teytey: fakat bir iğneyi 7 parçaya böldü ve hergün aynı saatte göbekten vuruluyorum :1no2:8.gün gidip tekrar ultrasona gircem yumurtalar nekadar büyümüş diye bakıp çatlatma iğnesi vurcak.ve bana verdiği iğneler 2milyar tuttu bu ilacı kullanan varmı:sm_confused: nolur yazın cvplar için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.a.s.

ilk ayda tutuyomu eğer tutmazsa kaç ay daha devam ediliyo onu öğrenmek istiyorum çok sağol arkadaşım

mrb arkadaşım bende kullanıyorum şu anda o iğneyi 4gün 37.5ml kullananıp sonra kontrole gidicem.ama para vermedim ben iğnelere hastane kendi verdi.

ilk ayda tutuyomu eğer tutmazsa kaç ay daha devam ediliyo onu öğrenmek istiyorum çok sağol arkadaşım

Canım ne yaptırıyosun pek anlamadım aslında ....Ben tüp bebek yaptırmıştım ilk denememde tuttu çok şükür....Bnede pcos hastasıyım dediğin ilaçları kullandım tedavi dönemimde hiçbir şikayetim olmadı....İnşallah seninde herşey yolunda gider sevgiler....

Canım ne yaptırıyosun pek anlamadım aslında ....Ben tüp bebek yaptırmıştım ilk denememde tuttu çok şükür....Bnede pcos hastasıyım dediğin ilaçları kullandım tedavi dönemimde hiçbir şikayetim olmadı....İnşallah seninde herşey yolunda gider sevgiler....

slm bnde pko hastasıyım.şuan ben yumurta takibindeyim.sen tüp bebeğe hangi aşamadan sonra geçtin kaç yıl tedavi gördün?aydınlatırsan sevinirim.

tüp bebek değil yumurta uyarmak için kullanıyorum henüz çok yeni hemen tedaviye başladığım için dr avantajlı olduğumu söyledi umarım ilk seferde tutar dua edin arkadaşlar teşekkür ederim yazdıklarınız için

mrb arkadaşım bende kullanıyorum şu anda o iğneyi 4gün 37.5ml kullananıp sonra kontrole gidicem.ama para vermedim ben iğnelere hastane kendi verdi.

ben bayburtta oturuyorum canım buradaki devlet hastanesinde o imkanlar bulunmadığı için biz raporla aldık 180ytl ye oyüzdende dua ediyorum ilk seferde tutarda inşallah bidaha gerek kalmaz rabbim tüm isteyenlere verir hemen inşallah sende uyarıcı olarakmı kullanıyosun yoksa diğer arkadaş gibi tüp bebek tedavisimi görüyosun?

ben bayburtta oturuyorum canım buradaki devlet hastanesinde o imkanlar bulunmadığı için biz raporla aldık 180ytl ye oyüzdende dua ediyorum ilk seferde tutarda inşallah bidaha gerek kalmaz rabbim tüm isteyenlere verir hemen inşallah sende uyarıcı olarakmı kullanıyosun yoksa diğer arkadaş gibi tüp bebek tedavisimi görüyosun?

haklısın cnm maddi ve manevi zor bi durum.bende yumurta takibi tedavisi görüyorum 3 ayoldu.yumurtaları geliştirip çatlatma iğnesi vuruluyorum.ğeçen ay olmadı inş bu ay olur.sende aynı tedaviyi görüyosun sanırım.

evet arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin bende takip yaptırıyorum ama işte dr umutlandırdı gayet iyi durumdasın ilaçlar işe yaramış dedi umarım hepimizin olur

arkadaşlar 3ay gonophene diye bir ilaç kullandım PKO için şimdi iğneye başladım dr ilaçlar işe yaramış bir seferde hallederiz inş dedi.:teytey: fakat bir iğneyi 7 parçaya böldü ve hergün aynı saatte göbekten vuruluyorum :1no2:8.gün gidip tekrar ultrasona gircem yumurtalar nekadar büyümüş diye bakıp çatlatma iğnesi vurcak.ve bana verdiği iğneler 2milyar tuttu bu ilacı kullanan varmı:sm_confused: nolur yazın cvplar için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.a.s.

bende kullandım ama bir ay kullandım daha sonra bıraktım depreyona girdiğim için

:1no2:işallah canım allah yardımcın olsun.bende yumurta tedavisi görüyorum.klomen kullanıyorum.bu ay günde 4 tane kullandım.2 tane yumurtam büyümüştü malesef hamile kalamadım.kist olarak geri döndü.çatlatma iğnesinden sonra doktorlar çağırıp bakıyolarmış.malesef benimkinin çağırdığı yok.çatlamayan yumurtada kiste dönüşüyomuş.allah cümlemizin yardımcısı olsun.pko çok zor bi hastalık.allah düşmanımın başına bile vermesin.senağlama

amin canım.allah herkese hayırlı gebelikler versin.geçen ay tutmayınca iğne bu ay tekrar başladık bakalım.geçen ay bende klomen kullandım bu sefer gonal f kullanıyorum.benimde geçen ayki çatlatmamda dr çağırmadı,ama kistte oluşmadı.beraber olun adet olursan tekrar gel dedi.

merhaba arkadaşlar
bende pcos hastasıyım ve gonal f kullandım kuvvetli bir ilaç yumurtalıklarda istenen sonucu veriyor bebişin tutup tutmaması devamdaki işlemlerle alakalı en önemliside Hz.Allahın nasip etmesi Mevlam hepimize gönlümüzdekini nasip etsin

tüp bebek değil yumurta uyarmak için kullanıyorum henüz çok yeni hemen tedaviye başladığım için dr avantajlı olduğumu söyledi umarım ilk seferde tutar dua edin arkadaşlar teşekkür ederim yazdıklarınız için

Canım anladığım kadarıyla yumurta takibi yaptırıyorsun ama yumurtaların Gonal f le uyarılıyor.
Ben seni bir konuda uyarmak istiyorum.Develet bu ilaçları belli bir sayıda karşılıyor.Benim doktorum o zaman 6 denemelik demişti.
Ben 1 aşılamamı gonal f le yaptırmıştım.

Sen şimdiden bu hakkını kullanırsan ileride aşılama yada tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsan(Umarım kalmazsın) Çok masrafa gireceksin canım.

Bence yumurta takibi için gonal f çok gereksiz.
Kaç kere takip yaptırdın,kaç yıllık evlisin?Kaç yıldır çocuk istiyorsunuz.

Olmazsa aşılama deneyin bari.

merhaba arkadaşlar
bende pcos hastasıyım ve gonal f kullandım kuvvetli bir ilaç yumurtalıklarda istenen sonucu veriyor bebişin tutup tutmaması devamdaki işlemlerle alakalı en önemliside Hz.Allahın nasip etmesi Mevlam hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
Kesinlikle katılıyorum sana.Sonrasında hangi tedaviyi yapacağı çok önemli.Aşılama mı tüp mü? Bence yumurta takibi için gonal f in kullanılması gereksiz.Tabi çok çok az yumurta gelişimi yaşayanları bunun dışında tutmak lazım.

Canım anladığım kadarıyla yumurta takibi yaptırıyorsun ama yumurtaların Gonal f le uyarılıyor.
Ben seni bir konuda uyarmak istiyorum.Develet bu ilaçları belli bir sayıda karşılıyor.Benim doktorum o zaman 6 denemelik demişti.
Ben 1 aşılamamı gonal f le yaptırmıştım.

Sen şimdiden bu hakkını kullanırsan ileride aşılama yada tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsan(Umarım kalmazsın) Çok masrafa gireceksin canım.

Bence yumurta takibi için gonal f çok gereksiz.
Kaç kere takip yaptırdın,kaç yıllık evlisin?Kaç yıldır çocuk istiyorsunuz.

Olmazsa aşılama deneyin bari.

Kesinlikle katılıyorum sana.Sonrasında hangi tedaviyi yapacağı çok önemli.Aşılama mı tüp mü? Bence yumurta takibi için gonal f in kullanılması gereksiz.Tabi çok çok az yumurta gelişimi yaşayanları bunun dışında tutmak lazım.
canım sağol evet yumurta takibindeyim benimkini devlet karşılamadı özeldeyim sadece 1ay kullanıcam daha sonra bırakıcam daha 1yıllık evliyim ama dün kontrole gittim 3 yumurtan var dedi 16cm şansım çok yüksekmiş yani bugünde ovitrelle iğnesi vurulup yarın dr a gitcem verdiğin bilgiler için de teşekkürler arkadaşıma.s.bide bana progestan diye bir ilaç verdi iğneden sonra onu kullancam 1ay dua edin nolur allah herkesin gönlüne göre versin:a015:

slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım .Ben de puregon tedavisine başladım bu ay.Ya bu gonal-f ve puregon farklı mı aynı mı? İlk sefer de tutma ihtimali var mı ki?çok endişeli ve huzursuzum bazen ,anne olamamak hem de çok istemek aynı zamanda ve eşimin gözlerindeki o hem hüzünlü hem umutsuz bakışlar beni öyle çok üzüyo ki..Umarım Allah bizi bununla denemez,çünkü çok zormuş..Umarım en kısa zamanda şifasını buluruz...Tekrar merhaba.

slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım .Ben de puregon tedavisine başladım bu ay.Ya bu gonal-f ve puregon farklı mı aynı mı? İlk sefer de tutma ihtimali var mı ki?çok endişeli ve huzursuzum bazen ,anne olamamak hem de çok istemek aynı zamanda ve eşimin gözlerindeki o hem hüzünlü hem umutsuz bakışlar beni öyle çok üzüyo ki..Umarım Allah bizi bununla denemez,çünkü çok zormuş..Umarım en kısa zamanda şifasını buluruz...Tekrar merhaba.

puregon un ne olduğunu bilmiyorum ama yumurta geliştirme ilacıysa aynı demektir. her türlü ihtimal söz konududur ilk seferdede olur olmayabilir de ama moralinin yüksek olması lazım hakkında hayırlıysa Allah nasip edecekdir hayırlı değilse biraz daha gecikebilir hiç üzülme kendini neşelendirecek şeyler ile meşgul ol bu arada sana tavsiye edilen tedavileri de yap gerisini merak etme

selam canım bende gonal-f kullandım bu ilaç yumurta geliştirici bi ilaçtır.Tüp bebek tedavilerinde yüksek dıozajda kullanılıp en iyi kalitede yumurta elde edildiği gibi bizim gibi polikistik over tedavisi gören hasrtalardada yumurta büyütmekte kullanılır.yumurtası büyüyüp gelişmeyen hastalar hap tedavisinden sonra bu iğneye geçerler.dr.herhangi bi sağlık güvenceniz varsa reçeteye yazar ve albilirsiniz.ama devlet belli bi yüzdesini karşılar gerisini siz ödersiniz.Bu haktan 3 kere yararlanabilirsiniz.Dozajlar halinde hasta kendi kendine vurarakta bu ilacı kullanabilir sıkı bi ultrason takibiyle güzel yumurtalar elde edbilirsiniz...

yalnız o kadar masum bi ailç değildir.yanetki olduğu taktirde ohss sendromu geçirebilirsiniz.dr.ununzun takibi çok önemli.yumurtalarınız aşırı büyüyebilir ve nefes alamaz hale gelebilirsiniz.Aşırı bi karın ağrısı ve ödemleriniz oluşabilir.

AMA EN GÜZEL YANİ TEDAVİDEN DOĞRU Bİ SONUÇ ALDIĞINIZDA İALÇLA BÜYÜYEN YUMURTA İKİZLERİNE SIKÇA RASTLANIR.İKİZLERİNİZ OLABİLİR...

arkadaşım ben de gonal-f kullandım ödem oluştu vücudumda fakat benim yumuşlar o kadar dirençli ki 75 lik dozla bile büyümedi.inş... seninkiler büyür.......

en kısa zamanda meleklerimize kavuşmak dileğiyle.... sağlıcakla.........

Back
X