ilk ayda tutuyomu eğer tutmazsa kaç ay daha devam ediliyo onu öğrenmek istiyorum çok sağol arkadaşım
Canım ne yaptırıyosun pek anlamadım aslında ....Ben tüp bebek yaptırmıştım ilk denememde tuttu çok şükür....Bnede pcos hastasıyım dediğin ilaçları kullandım tedavi dönemimde hiçbir şikayetim olmadı....İnşallah seninde herşey yolunda gider sevgiler....
mrb arkadaşım bende kullanıyorum şu anda o iğneyi 4gün 37.5ml kullananıp sonra kontrole gidicem.ama para vermedim ben iğnelere hastane kendi verdi.
ben bayburtta oturuyorum canım buradaki devlet hastanesinde o imkanlar bulunmadığı için biz raporla aldık 180ytl ye oyüzdende dua ediyorum ilk seferde tutarda inşallah bidaha gerek kalmaz rabbim tüm isteyenlere verir hemen inşallah sende uyarıcı olarakmı kullanıyosun yoksa diğer arkadaş gibi tüp bebek tedavisimi görüyosun?
arkadaşlar 3ay gonophene diye bir ilaç kullandım PKO için şimdi iğneye başladım dr ilaçlar işe yaramış bir seferde hallederiz inş dedi.:teytey: fakat bir iğneyi 7 parçaya böldü ve hergün aynı saatte göbekten vuruluyorum :1no2:8.gün gidip tekrar ultrasona gircem yumurtalar nekadar büyümüş diye bakıp çatlatma iğnesi vurcak.ve bana verdiği iğneler 2milyar tuttu bu ilacı kullanan varmı:sm_confused: nolur yazın cvplar için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.a.s.
:1no2:işallah canım allah yardımcın olsun.bende yumurta tedavisi görüyorum.klomen kullanıyorum.bu ay günde 4 tane kullandım.2 tane yumurtam büyümüştü malesef hamile kalamadım.kist olarak geri döndü.çatlatma iğnesinden sonra doktorlar çağırıp bakıyolarmış.malesef benimkinin çağırdığı yok.çatlamayan yumurtada kiste dönüşüyomuş.allah cümlemizin yardımcısı olsun.pko çok zor bi hastalık.allah düşmanımın başına bile vermesin.senağlama
tüp bebek değil yumurta uyarmak için kullanıyorum henüz çok yeni hemen tedaviye başladığım için dr avantajlı olduğumu söyledi umarım ilk seferde tutar dua edin arkadaşlar teşekkür ederim yazdıklarınız için
Canım anladığım kadarıyla yumurta takibi yaptırıyorsun ama yumurtaların Gonal f le uyarılıyor.ben bayburtta oturuyorum canım buradaki devlet hastanesinde o imkanlar bulunmadığı için biz raporla aldık 180ytl ye oyüzdende dua ediyorum ilk seferde tutarda inşallah bidaha gerek kalmaz rabbim tüm isteyenlere verir hemen inşallah sende uyarıcı olarakmı kullanıyosun yoksa diğer arkadaş gibi tüp bebek tedavisimi görüyosun?
Kesinlikle katılıyorum sana.Sonrasında hangi tedaviyi yapacağı çok önemli.Aşılama mı tüp mü? Bence yumurta takibi için gonal f in kullanılması gereksiz.Tabi çok çok az yumurta gelişimi yaşayanları bunun dışında tutmak lazım.merhaba arkadaşlar
bende pcos hastasıyım ve gonal f kullandım kuvvetli bir ilaç yumurtalıklarda istenen sonucu veriyor bebişin tutup tutmaması devamdaki işlemlerle alakalı en önemliside Hz.Allahın nasip etmesi Mevlam hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
canım sağol evet yumurta takibindeyim benimkini devlet karşılamadı özeldeyim sadece 1ay kullanıcam daha sonra bırakıcam daha 1yıllık evliyim ama dün kontrole gittim 3 yumurtan var dedi 16cm şansım çok yüksekmiş yani bugünde ovitrelle iğnesi vurulup yarın dr a gitcem verdiğin bilgiler için de teşekkürler arkadaşıma.s.bide bana progestan diye bir ilaç verdi iğneden sonra onu kullancam 1ay dua edin nolur allah herkesin gönlüne göre versin:a015:Canım anladığım kadarıyla yumurta takibi yaptırıyorsun ama yumurtaların Gonal f le uyarılıyor.
Ben seni bir konuda uyarmak istiyorum.Develet bu ilaçları belli bir sayıda karşılıyor.Benim doktorum o zaman 6 denemelik demişti.
Ben 1 aşılamamı gonal f le yaptırmıştım.
Sen şimdiden bu hakkını kullanırsan ileride aşılama yada tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsan(Umarım kalmazsın) Çok masrafa gireceksin canım.
Bence yumurta takibi için gonal f çok gereksiz.
Kaç kere takip yaptırdın,kaç yıllık evlisin?Kaç yıldır çocuk istiyorsunuz.
Olmazsa aşılama deneyin bari.
Kesinlikle katılıyorum sana.Sonrasında hangi tedaviyi yapacağı çok önemli.Aşılama mı tüp mü? Bence yumurta takibi için gonal f in kullanılması gereksiz.Tabi çok çok az yumurta gelişimi yaşayanları bunun dışında tutmak lazım.
slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım .Ben de puregon tedavisine başladım bu ay.Ya bu gonal-f ve puregon farklı mı aynı mı? İlk sefer de tutma ihtimali var mı ki?çok endişeli ve huzursuzum bazen ,anne olamamak hem de çok istemek aynı zamanda ve eşimin gözlerindeki o hem hüzünlü hem umutsuz bakışlar beni öyle çok üzüyo ki..Umarım Allah bizi bununla denemez,çünkü çok zormuş..Umarım en kısa zamanda şifasını buluruz...Tekrar merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?