• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar bi yardım etseniiiz çok kararsızım :(

nehirsda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
24
0
36
Ankara
Kendimi şöyle güzel ve uzun vadede kullanabileceğim bir saat arıyorum. Swatch un bi modeli vardı çok kişide gördüm ve çok beğeniyodum altın sarısı. Neyse onu alayım derken karşıma spor bi model çıktı. İkisi birbirinden ayrı modeller ama ben ikisini de çok sevdim ama yalnızca birini alabilirim o yüzden seçim yapmam lazım. Yaşım 18, ikisni de kullanırım önemli olan seçim yapmak hangisinin hoş olduğunu bulmak :2:

Bu Lacoste 2000496

Bu da Swatch SVCK4032G

Üstteki daha genç işi.

Asgari ücretin yarısı fiyata saat almazdım şahsen ama tercih meselesi.

18 yaşında birine göre saatler değil bence bende 19um zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ama ben olsam ikisinide takmazdım heralde. İlla ikisi arasında seçim yapacağım diyorsan siyah olan daha güzel. Bu arada yanlış anlama eleştirmek için söylemiyorum fikir olsun diye :)

Swatch olan daha güzel.
Bende swatch kullanıcısıyım gayet kullanışlı.
Tek sorunum o kadar çok tik tok tik tok sesi çıkarıyor ki !
Uyurken kolumda unuttuğumu ancak o şekilde anlıyorum.
Lacoste'un saatleri de güzel evet ama tommynin saatlerinede bakmanı öneririm :ssz:

Üstteki daha genç işi.

Asgari ücretin yarısı fiyata saat almazdım şahsen ama tercih meselesi.

Bu yıl üniversiteyi kazandığım için ailem bana hep istediğim saati armağan etmek istiyorlar. Bi önceki saatim 40 liraydı ama su geçirdi, kordonu çok yıprandı rengi tuhaflaştı. Bu saati aldıktan sonra yıllarca takacağım sezonluk bir saat aramıyorum. Yoksa haklısın tabii.

Ben Swatch'un bu modelini çok beğeniyorum :31:

Aynen canım ya ben de :)

18 yaşında birine göre saatler değil bence bende 19um zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ama ben olsam ikisinide takmazdım heralde. İlla ikisi arasında seçim yapacağım diyorsan siyah olan daha güzel. Bu arada yanlış anlama eleştirmek için söylemiyorum fikir olsun diye :)

Haklısın zevk meselesi, ben öyle renkli renkli şeyleri filan sevmiyorum, giyim ve aksesuar olarak spora veya klasiğe çok kaçıyorum :)

Swatch olan daha güzel.
Bende swatch kullanıcısıyım gayet kullanışlı.
Tek sorunum o kadar çok tik tok tik tok sesi çıkarıyor ki !
Uyurken kolumda unuttuğumu ancak o şekilde anlıyorum.
Lacoste'un saatleri de güzel evet ama tommynin saatlerinede bakmanı öneririm :ssz:

Tommy ye baktım ama pek gözüme çarpan model olmadı. Ben de swatch u çok beğeniyorum ama hani diğeri daha spor ya yaşıma o mu gider ki acaba diye düşünüyorum canım bilemedim ki işte

daha önce kullandın mı bilmiyorum ama uzun süredir swatch kullanıyorum,tavsiye etmem.

diğeri güzel ama öyle her yerinde koca koca markası yazdığı için basitleşmiş.fiyatı nedir ona da bakmak lazım tabi.

3 tane swatch saatim var,fiyatıba bakınca iyi ama zırt pırt pili bitiyor,geri kalıyor,kafasına göre takılıyor.

herkeste var,daha da kötüsü birebir aynı görüntüde taklitleri 30-40 liraya satılıyor,sinir bozucu.

ben alırken hepsini aynı dönemde aldım,görüntülerine bakarak,ama tekrar almam.

daha önce kullandın mı bilmiyorum ama uzun süredir swatch kullanıyorum,tavsiye etmem.

diğeri güzel ama öyle her yerinde koca koca markası yazdığı için basitleşmiş.fiyatı nedir ona da bakmak lazım tabi.

3 tane swatch saatim var,fiyatıba bakınca iyi ama zırt pırt pili bitiyor,geri kalıyor,kafasına göre takılıyor.

herkeste var,daha da kötüsü birebir aynı görüntüde taklitleri 30-40 liraya satılıyor,sinir bozucu.

ben alırken hepsini aynı dönemde aldım,görüntülerine bakarak,ama tekrar almam.

Şu taklit sorunu çok kötü ya beş altı katı para sayıyoruz sonuçta... Swatch ben ilk kez kullanacağım ama kardeşim iki yıldır kullanıyor memnun, bu saati de çok kişide gördüm hoş duruyor beğeniyorum. Yine kafam karıştı, peki önerebileceğin bir model veya marka var mı?

Taklit var ama ayırt edilebiliyor.
Pazardan cok almisligim var ama her seferinde ilk takistan sonra vermek zorunda kaldım. Çünkü cildim kızardi ve puturlukler oluştu.
Ben guess in saatlerini beğenerek kullanıyorum. 16 yasımda aldığım saati de aynı zevkle takiyorum gecen sene aldığımı da 3 saatim var verdigim paraya da deydi. Sari metal, beyaz ve siyah(değişen kahve kayisli)

Lacoste diyorum benim arkadaşımda kullanıyor spor ama gayet şıık hem diğeri biraz büyük işi gibi Lacoste her şekilde kullanabilirisnn

Back
X