Kizlaar bu falimi yorumlayanin klasik tarot yada katina tarotuna bakabilirim..

Lilaanil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
39
10
3
Kizlar biraz sıkıntıdayım bakanin tarot ya da katinasina bakabilirim

M harfli bir erkek var sizinle alakalı fala gore evli olmalısınız ya da ciddi bir ilişkiniz var bir erkek çocuğu var kucaklanan sevgi ve ilgiye ihtiyacı var 5 yaşından yukarı bir de kucakta çocuk var.aile biraz sıkıntılı günler geçiriyor ama en son tekrar toparlanma beraberlik var aileyi takip eden 2 kişi dışarda kalıyor.yasli hasta yatan birisi var o halimizden bir yardim ferahlama alacaksiniz.bir de bir kadın kadın hastalıklarından rahatsız.. attım bufali hayal gücüne dayanarak çok karmaşık.. (benimtarotuma bakmanizi istiyorum bakarsanız tabi)

Bakarim tabi canim ama simdi musait degilim yarin bakarim haberleselim :)

Canim senin yas burc ve medeni halini ogrenebilir miyim ? Birde istedigin ozellikle bir sorun var mi?

42 yaşındayım evliyim 1 düşüğüm var saglikli bir çocuk sahibi olabilecek miyim yaklaşık 1 sene içinde( tedaviler gördüm)insan umutsuz olunca ne yapacağını bilmiyor benim gibi..

Cok gecmis olsun insallah bir cocuk sahibi olursunuz. Simdi tarotunuza bakmaya basliyorum ozelden yazicam.

Ayrica sakin umutsuzluga kapilmayin benide annem 44 yasinda dogurmus 20 yil ugrasmislar cocuklari olmamis ve sonra ben olmusum Allah ne zaman hayirli gorurse o zaman veriyor sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…