- 14 Ocak 2010
- 334
- 6
- 116
sevgilimle 3 yıllık bi beraberliğimizi ayrı şehirlerdeyiz ama birbirimi çok seviyoruzz...Aşkın büyüsümü bitiyor noluyor bilmiyorum ama bnm dünya romantiği aşkım hergeçen gün biraz daha odunlaşıyor:1no2: Hergünümüzü özel günmüş gibi yaşatan 1 saat bile mesaj atmadan duramayan benden haber alamamaya daynamayn sevgili önce 1 . yılımızı unuttu nese dedim insanlık halidir. ilk doğumgünümü tam 12 yi 1 geçe okadar güzel kutlamıştı ki doğum günümü unutucağını hiç düşünmemiştim
klava: 2. doumgünümü hatrlmadı sabaha kadar hüngür hüngür ağladım noldu niye trip yapıyosun diye kızdı tarihe bak dedim dilemediği özür sölemediği laf kalmadı ağlıcaktı nerdeyse. Şimdide okadar çok özel gün belirliyosun ki zaten unutkanım hatırlyamıyorum diyo. Bende inadına hatırlıcaksın tabi ilk sarılma ilk öpüşme hepsini kutlucaz dedim inadına:icecream: ciddiye aldı bağırdı bana
bende senden sadece doğumgünümü ve yıldönümümüzü hatırlamanı istiyorum ddim doğumgünü zaten bida unutmam nekadar acı çektiğimi biliyosn ama yıldönümü neymiş noluyo kutlamayınca diyo. ya beni alıştırdı romantk halne şmdi çok zor geliyo. bide kavgalarımızda beni çok kırıyor çok ağır laflar sölüyo sonrada sinirden söledim diyo.
Bana olan sevgisimi azalıyo noluyo benim bir damla gözyaşıma üzülmeme dayanamayn sevgilim artık beni hep kırıyor.Bide ben mahsus yapıyomuşum gibi yine başlama diyip duruyorr yaa:çok üzgünüm:

Bana olan sevgisimi azalıyo noluyo benim bir damla gözyaşıma üzülmeme dayanamayn sevgilim artık beni hep kırıyor.Bide ben mahsus yapıyomuşum gibi yine başlama diyip duruyorr yaa:çok üzgünüm:
Son düzenleme: