kızlaar deliyorum sinirdeen

erkekler işte... nasıl olursa olsun hepsi bir zamandan sonra böyle oluyor...ah ah biriside farklı olsun zaten aman bee...:oklava:

Sevgi, saygı demiş bazı arkadaslar doğru ama bir iliskiyi de heyecanlı tutmak lazım, daha 2.seneden dogumgunu kutlanmasın, yıldonumu kutlanmasın..ilerde de bir cok sey es gecilebilir nasıl olsa esim beni seviyor diye.. bence bu yanlıs bir dusunce.. kabul gordukce, tavizler de artar verilen. sen bence cek sevgilini konus, rahatsızlıgını dile getir. biz bayanlar olarak dogamızda var, bu tarz seyleri severiz.. sonucta sevgilim beni seviyor ama gunumu kutlamıyor diye kabullenmek yanlıs. sevecek elbette, sevmesi zaten normal..ama neden bir iki guzel enstantane olmasın ki..

bizlere sevgiden ziyade kendimizi iyi hissetirecek seyler de lazım, iki guzel soz, bir cicek, bir romantik yemek vs..

bu bizim dogamızda var cunku =)

Sevgi, saygı demiş bazı arkadaslar doğru ama bir iliskiyi de heyecanlı tutmak lazım, daha 2.seneden dogumgunu kutlanmasın, yıldonumu kutlanmasın..ilerde de bir cok sey es gecilebilir nasıl olsa esim beni seviyor diye.. bence bu yanlıs bir dusunce.. kabul gordukce, tavizler de artar verilen. sen bence cek sevgilini konus, rahatsızlıgını dile getir. biz bayanlar olarak dogamızda var, bu tarz seyleri severiz.. sonucta sevgilim beni seviyor ama gunumu kutlamıyor diye kabullenmek yanlıs. sevecek elbette, sevmesi zaten normal..ama neden bir iki guzel enstantane olmasın ki..

bizlere sevgiden ziyade kendimizi iyi hissetirecek seyler de lazım, iki guzel soz, bir cicek, bir romantik yemek vs..

bu bizim dogamızda var cunku =)

Iste budur! Onemli olan karsilikli olarak surprizler, kucuk hosluklar yapmak, karsindakinin kalbini hoplatmak,iliskiyi heyecanlandirmak ..."seviyor ,varsin kutlamasin" ne demek? Bence cok yanlis..bayanssulusmile

Iste budur! Onemli olan karsilikli olarak surprizler, kucuk hosluklar yapmak, karsindakinin kalbini hoplatmak,iliskiyi heyecanlandirmak ..."seviyor ,varsin kutlamasin" ne demek? Bence cok yanlis..bayanssulusmile

Valla kızlar o sözü ben söylemiştim.
Ama sanıyorum 40 yaşın getirdiği yaşanmışlık, tecrübeden sonra vardığım bir kanı, edindiğim bir hayat dersi bu benim için.
Evet ben artık seviyor, sayıyor, varsın kutlamasın diyorum, bu yaşta bunu diyorum, gördüklerimden, yaşadıklarımdan sonra bunu diyorum.
Ama siz hepiniz haklısınız, gençlikte insanın beklentileri daha fazla oluyor, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Dilerim karşınıza her şeyi dört dörtlük yapabilecek o mükemmel erkek çıkar ve siz bir şeylerden taviz vermek zorunda kalmazsınız, bir ilişkide olması gereken her şeyi yaşarsınız.

Bende benimkiyle çok kavga ettim cnm askerdeyken. İlk buluşma günümüzü doğum günümü ve yıl dönümümüzü ezberletene kadar canım çıktı. Çok kavgalar ettik. Ama şimdi takır takır sölüyo hepsini. Uyguluyoda.

herkes doğumgünü kutlamalarından heyecanlanmayabilir. heyecan herkese göre değişen bir kavram. ben o sebepten yazmıştım...

Valla kızlar o sözü ben söylemiştim.
Ama sanıyorum 40 yaşın getirdiği yaşanmışlık, tecrübeden sonra vardığım bir kanı, edindiğim bir hayat dersi bu benim için.
Evet ben artık seviyor, sayıyor, varsın kutlamasın diyorum, bu yaşta bunu diyorum, gördüklerimden, yaşadıklarımdan sonra bunu diyorum.
Ama siz hepiniz haklısınız, gençlikte insanın beklentileri daha fazla oluyor, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Dilerim karşınıza her şeyi dört dörtlük yapabilecek o mükemmel erkek çıkar ve siz bir şeylerden taviz vermek zorunda kalmazsınız, bir ilişkide olması gereken her şeyi yaşarsınız.

Canim anlasilan ayni yaslardayiz,benim sahis yorumumda tamamen "kendi yasanmisliklarim ve tecrubeme " dayanarak vardigim yer...sonuc olarak hepimizin hayata bakisi ve beklentileri farkli zaten yasadigimiz evrende guzel olan da bu .....ben de Allah herkese gonlune gore versin derim..opuyorumnanaktan

Erkek milleti böyle işte unutuverirler hepsi aynı ayrıca korkmana gerek yok sevgilin hala seni çok seviyor =)
Sadece artık olduğu gibi davranmaya başlamış

dört dörtlük yapabilecek o mükemmel erkek çıkar ve siz bir şeylerden taviz vermek zorunda kalmazsınız, bir ilişkide olması gereken her şeyi yaşarsınız.

bu mümkün değil! :))))) iki ikilik olsa da razıyım ama oda yok hayatta..belki de hayal kırıklıkları hep böyle erkekte olabilir beklentisinden oluyor :)

Erkekler bencil kızlar bunu kabul edelim.. Herşey onların çıkarlarına hizmet ettiği sürece iyi hoş.. bir kere tersi olsun gerçek yüzlerini görürsünüz..herşeyde bu böyle.. her olayın altında "ben erkeğim!" cümlesi gizli..

ayyy cnm benım yaa.. hepimiz özen gösteriyoruz özel günlere.. ama erkekler fazla önem vermiyor.. buna sen alıştır cnm öncesinde hatırlat falan.. aşkım birinci senemiz dolacak falan de.. senin için ne kadar önemli olduğunu görünce o da önem verir.. benim sevgilim de önem vermezdi ben ay dönümlerinde bile hatırlatırdım aşkım bak 2. ayımıza girdik falan diye diye şimdi kendisi benden önce söylüyor aşkım 8. ayımız kutlu olsun falan diyor.. hatta 8. ayda masa hazırlamıstı şarap falan alıp mum yakıp süpriz yapmıstı.. hayatta yapmaz diye düşünürdüm ama sanırım ben aşiladım bunu ona.. o da huy edindi şimdi.. dırdır yapmadan sitem etmeden güzel güzel aşila bunu ona.. gör bak seni mutlu etmek için o da önem vermeye başlıcak

Kesinlikle haklısın canım ancak öyle aşılamak gerek romantik olmayan erkei.

Erkeklerin her zamanki hali :)
Önce alıştırırlar,bağlarlar.Sonra ipler onların eline geçer.Bu her ilişkide böyledir.

Back
X