- 20 Kasım 2019
- 196
- 100
- 98
- 26
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Ve cok korkularım var pko olanlar düsük yaparmıs falan diyorlar ne olursunuz içime su serpinnMerhabalar diger konularımı okuyanlar tanıyordur neler yasadıgımı suan beta hcg de yaptırdım ve dün ki sonucum 3636 degerim sizce kac haftalıkk?Eki Görüntüle 2566911 Yarın ultrasona gidiyorumm ve gecen gün de gitmistim yeni hamileligin yeni demisti yine yarın gidicem özele baktırıcam
Aminn inşallah Allah isteyen herekesee versinTahmini 4-5 haftalık gebeliğini snrm pcolularin düşükle sonuçlanır lafını ilk duydum insAllah sağlıklıdır pco zaten çoğu zaman engel değil gebeliğe bı çok örneğini okudum bende pcoluyum çok şükür sağlıkla ilerliyor insAllah sizinde öyle olur Tebrikler Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah❤
Ay ne biliyim beni korkuttular cok korktum hep bebegimde aklım rabbime emanetPko hamile olana kadar sorun yaratır hamilelikte değil kuzum normal hamile gibi yaşarsın 10 kadından 9u pkolu zaten ağır hastalık gibi görme
Ağzı olan konuşuyor hastanede herkes doktor pko yapı meselesi yumurtanın çatlaması ile alakalı yani çatladıysa artık kendisiyle muhatap olmana gerek yokAy ne biliyim beni korkuttular cok korktum hep bebegimde aklım rabbime emanetböyle moral alıyorum işte sizlerden ☺☺
Ve cok korkularım var pko olanlar düsük yaparmıs falan diyorlar ne olursunuz içime su serpinn
Cnm bende pkoyum acaba kacıncı günü test yaptrdın 40. Gun hala adet olmadım belirtide yok belirti varmıydı sendeMerhabalar diger konularımı okuyanlar tanıyordur neler yasadıgımı suan beta hcg de yaptırdım ve dün ki sonucum 3636 degerim sizce kac haftalıkk?Eki Görüntüle 2566911 Yarın ultrasona gidiyorumm ve gecen gün de gitmistim yeni hamileligin yeni demisti yine yarın gidicem özele baktırıcam
bakın lütfen üzülmeyin herkesi o kadar iyi anlıyorum ki buradaki Lütfen sadece allah a inanın ve dua edin soğan kürünün etkili oldugunu duydum ben yapmadım ama cok ise yaradıgını soyleyen var kilonu fazlaysa lütfen verin vermeye calısın Allah o kadar buyuk ki isteyen herkese versin diye hep dua ediyorum pkolular a da aynı sekildebende pko ama hamile kalamiyorum ilacda almama ragmensinirlerim bozuluyo artik.. tebrik ederim sizi insallah sagsglim alirisniz kucaga hic tedavi oldunuz mu
Yaa evet doğru cok tesekkür ederimAğzı olan konuşuyor hastanede herkes doktor pko yapı meselesi yumurtanın çatlaması ile alakalı yani çatladıysa artık kendisiyle muhatap olmana gerek yok
Amiinn inşallah çok teşekkür ederim dediklerinizi dinlicem ve moral verdiniz gerçekten teşekkür ederimcanım kim söyledi onu sana.... ben pco ile hamile kaldım ellerinden öper Rabbim güzel uzun ömür versin 12 yaşında kızım var.
sen normal gebelik kurallarına ve doktorun dediklerine dikkat et.... olumsuz söyleyenlere kulağını tıka ve ben de bebeğimde sağlıkl diye düşün kendini telkin et...
hadi bakalım sağlıkla gelsin yumurcağın... ömrü uzun şansı bahtı açık olsun...
Canım bende belirti hic olmadı yani bulantı gibi ama sırf tek belirtim göğüslerimin çok şişip ve ağrımasıydı ve 3-4 hafta geçti hala ağrıyprdu normalde adet olurum pkolu olmama rağmen göğüsüm ağrıdıysa adet olurum ama yok olmadım bekle bekle gelmedi hatta testte de megatif cıktı sonra 1 hafta sonra yaptım ve pozitif cıktı bebegim herkeste belirti farklı olabiliyorCnm bende pkoyum acaba kacıncı günü test yaptrdın 40. Gun hala adet olmadım belirtide yok belirti varmıydı sende
Benden kan testi yaptrdım az once negatif cıktı normalde bende olurum pko olduğum halde günüm geçti ama kandada negatif çıkınca ümidim kesildi acaba idrar testimi yaptrdnz kan testimş yaptrdınxCanım bende belirti hic olmadı yani bulantı gibi ama sırf tek belirtim göğüslerimin çok şişip ve ağrımasıydı ve 3-4 hafta geçti hala ağrıyprdu normalde adet olurum pkolu olmama rağmen göğüsüm ağrıdıysa adet olurum ama yok olmadım bekle bekle gelmedi hatta testte de megatif cıktı sonra 1 hafta sonra yaptım ve pozitif cıktı bebegim herkeste belirti farklı olabiliyor
Pko nedir Ben yeniyimdeBenden kan testi yaptrdım az once negatif cıktı normalde bende olurum pko olduğum halde günüm geçti ama kandada negatif çıkınca ümidim kesildi acaba idrar testimi yaptrdnz kan testimş yaptrdınx
Adet düzensizliği canım tanısı plokistik ower sendromuPko nedir Ben yeniyimdemerak ettim
Ben idrar testi de yaptırdım kan testi de ikisinde de pozitif cıktıBenden kan testi yaptrdım az once negatif cıktı normalde bende olurum pko olduğum halde günüm geçti ama kandada negatif çıkınca ümidim kesildi acaba idrar testimi yaptrdnz kan testimş yaptrdınx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?