Kızlaar yardım edin!!!

cauliflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
36
13
38
35
Ankara
Selam kızlar,

Benim bi sorunum var umarım yardımcı olursunuz. aslında muhtemelen daha önce de sorulmuştur bu soru ama napalim, asla bitmeyecek bir dert. Sorun şu ki Sevgilim askerden dönüyor ve döndükten 10 gün sonra 1.yıldönümümüzü kutluycaz. Bu nedenle hem askerden dönmesi hem de yıldönümü olması durumu iyice özel hale getiriyor ve ben nasıl bir hediye almam ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. aklınıza bir şey gelir de bana fikir verirseniz çok sevinirim :54::16: öptüümm.

Selam kızlar,

Benim bi sorunum var umarım yardımcı olursunuz. aslında muhtemelen daha önce de sorulmuştur bu soru ama napalim, asla bitmeyecek bir dert. Sorun şu ki Sevgilim askerden dönüyor ve döndükten 10 gün sonra 1.yıldönümümüzü kutluycaz. Bu nedenle hem askerden dönmesi hem de yıldönümü olması durumu iyice özel hale getiriyor ve ben nasıl bir hediye almam ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. aklınıza bir şey gelir de bana fikir verirseniz çok sevinirim :54::16: öptüümm.

manevi hediyeler daha uygun olur bence,keşke bir günlük tutmuş olsaydınn

canım asla kravat gibi bir hediye alma. kendi emeğin olan hoşuna gidecek kendi yaptığın bir şey olmalı bence yani...

canım asla kravat gibi bir hediye alma. kendi emeğin olan hoşuna gidecek kendi yaptığın bir şey olmalı bence yani...

haklısın canım. zaten ona askerliği yüzünden ayrı geçirdiğimiz her ay için bir mektup yazıp güzel bi kutu veya benzer bişeye koyup onu vericem. onun dışında bir de güzel bir hediye vermek istiyorum çünkü doğum günü, yılbaşı hepsi askerde olduğu döneme denk geldi ve kutlayamadık :26::2:

Selam kızlar,

saat alabilirsin canım :)
yada bi kutu hazırlarsın içinde mektuplar resimler olur :) size ilişkinize özel şeyler koyarsın bence güzel olur :) yıldönümü için ben bunları yapmıştım saati hergün takıyor :9:

saat alabilirsin canım :)
yada bi kutu hazırlarsın içinde mektuplar resimler olur :) size ilişkinize özel şeyler koyarsın bence güzel olur :) yıldönümü için ben bunları yapmıştım saati hergün takıyor :9:

evet ben de saat düşünüyorum ama saatler baya pahalı :5: malesef işsiz bir dönemimdeyim şu an kpss ye hazırlanıyorum :( o nedenle maddi olarak çok imkanım da yok ama sadece manevi bi hediyeyle yetinmek de istemiyrum:5::25:

evet ben de saat düşünüyorum ama saatler baya pahalı :5: malesef işsiz bir dönemimdeyim şu an kpss ye hazırlanıyorum :( o nedenle maddi olarak çok imkanım da yok ama sadece manevi bi hediyeyle yetinmek de istemiyrum:5::25:

bi sitede uyguna saatler vardı canım ben ordan almıştım... bide tesbihe isimlerinizi yazdırabilirsin boncuklara tek tek tek harf yazılıyor 50 tl gibi birşeydi:16:

Bizimde dün evlilik yıl dönümüzüdü ve bir diziden gördüğümü yaptım ben :16: Böyle resimlerimizin hepsini ipe dizdim sonra onlarıda odanın tavanına astım şuan çok apsürt anlattığımın farkındayım $480176_10150803306097847_250617861_n.webp bunun aynısı ama fotoğraflar dizilmiş çok hoş oluyo ya anladıysan yap bence :ssz:

Back
X