- Konu Sahibi siremednah
bu sıyah uzun etegi ne ile kombine edebilirm ayakkabı ve ust konusunda renk vs onerilerinizi bekliyorummm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aldım dün internetten siyah uzun siyah etek tek tarafında yırtmacı var gelsede giysem diye bekliyorum:) şöyle bi kombin yapabilirsin mesela çok siyahEki Görüntüle 728852 siyah olmuş bu gerçide tercihine göre içine farklı renkte bir badi giyebilirsin.
yada alt kısım aynı yine üzerine dökümlü kalın askılı bi bluzla kombin edebilrsin öylede çok hoş olur
eteğinin kumaşını kesimini bilmeden yorum yapılmaz bence.eteğin spormu klasik mi duruyor görmek lazım.
düz sandalet ya da siyah babatle olabilir bence. üstüne tek omzu düşük beyaz salaş bir bluz hoş durabilir, çanta da püsküllü olsun.![]()
dayanamadm elbisesini de aldım czgili yırtmaclı etegi varustu siyah giyince etek bluz gibi duruyo gladyator sandalet puskullu canta cok hos duruyoo :)
kızlar bende uzun zamandır , boyle dar ve uzun etek arıyorum. Nereden aldınız veya hangi magzalarda bulabilrim lutfen yardım edebilrmisinz:2: