kızlaar yardım kaynanam

hemen konuya girim kizlar ben 1,5 senelik evliyim ve cok sükür cokda mutlu bir evliligim var ve yurtdisinda yasiyorum aslinda kaynanam cok iyi bi insandir fazlada bana karismaz ama tek moralimi bozan nokta fikirleri cok eski kültürlere dayali seyler biz suanda insAllah cocuk isdiyoruz kaynanam simdiden basladi sunu yapmamiz lazim cocuk yapinca buda cok önemli ne bilim benim annemin karismasini isdemiyo hep kendi eski metod ve fikirleri var ama ben birazda kendi tecrübelerimle cocugumu büyütmek isdiyorum tabiki onun dedikleride cok önemli ama simdiden bukadar karisiyosa hamile kalirsam
nasil olur acaba nasil
davranabilirim ona?? böyle bisi yasayan oldumu?? simdiden tesekkürler 😶

çok şanslısın ki yurt dışındasın::))sık sık yanına gelemezler bu avantaj bence...

cümlelerine bu çocuk benim çocuğum ve ben böyle istiyorum diye başlarsan ve hayır demeyi becerebiliyosan sorun olmaz...
sonuçta anne olup olmama kararını kayınvalidene göre belirleyecek değilsin hayatta çocukta senin sevgiler

öncelikle kusura bakmayin yanlis yazmisim kaynanamda burda yasiyor kendi ailemde bana yakin her ikiside, aslinda hayir diyebilen bir insanim ama kalbini kirmaktan korkuyorum kaynanam in kendine has cok eski fikirleri var en basit örnek ne bilim bebegi tümten sarmamiz lazimmis carsafa yoksa uslu olmazmis
böyle hurafeler mesela gözlemlerimdede zaten etrafdaki insanlarada cok karisiYo cocuk bakiminda :-)

Back
X