Buharlı Ütüler Kızlaar yardım lütfen yaraın ütü alıcam tavsiye

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
kızlar tam tatile çıkıcakken ütüm patladı arastırmadan hayatta almam aslında ama zamanım kısıtlı cumaya kadar alıp ütümü yapmam lazım malum tatil nedeniyle ve ben burdan sürekli philips övgüleri gördüm sımdı tek ricam bana tavsiye vermeniz fazla olucam bılıyorum ama küçük kızım var ondan dolayı cok bakamıyorum birde oruç eklenınce yarın aksam alıcam azur iyonik tavsiye etmişssiniz süreklı arkadaslar limkte atabılır tabı müsait olan sımdı ben bırtane eklıyorum onada yorum yaparsanız cok sevınırım sevgiler şımdıden teşekkürler

bu philipsi biz kullanıyoruz çok memnunuz ablam evli onunda 2 yaşında kızı olduğu için daha dikkatli bu konuda arzumun buhar kazanlı ütüsünü aldı oda ondan çok daha memnun ama bu plhilipsten bizde çok memnunuz

valla buhar kazanlı olan arzumun çok iyi biraz pahalı ama çok iyi bebeği iççinde hijyenikmiş çokta memnun eğer alırsanız buhar kazanlıyıı tavsiye ederim hemde bikere bastırıyo kırışık mışırık kalmıyo birde mikropları yok ediyomuş galiba dediğim gibi bu resmini koyduğunuz ütüyüde biz kullanıyoruz hatta sülalece :Dkullanıyorz yengem falanda. memnunuz yani tercih sizin

kızlar ben 3 yıl tefal ütü kullandım ve kendimi ütü konusunda başarısız buluyordum. ütüm cok agırdı ve hiç güzel acmıyordu. neyse 10 gün önce ütüm bozuldu servise gönderdim.. alt tabanı değişecekmiş benden servis 100 tl istedi. ( yuhhhh dedim). o paraya yeni ütü alınır diyerek ütü arastırmaya karar verdim bu arada komsumdan ütüsünü aldım acil bir işim vardı ütü yapmam lazımdı.. veeee yıllardır tefal ile hammallık yaptıgımı anladım. kesinlikle philipss alın arkadaslar.. ben karar verdim azur 4870 iyonik özelliği olanı alacagım.. sonucu tekrar yazarım.. sizde deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim almadan fikir olur belki...:34:

ütüm muhteşem kızlar.. hiç düşünmeyin ben cokk arastırdım ama iyiki karar vermişim.. philips azurr mii kemmm mellll :):1:

Back
X