Kızlaarr bi bakın kanda gebelik :)

Farkındaysan kimsenin seni yargılamaya hakkı yok hayat senin hayatın dedim. Ama bazı insanlar düğün olmadan hamile kalmanı yargıyalabilir diye nikahımız oldu düğüne bir iki ay var dedin gibi geldi.
Konuşmaların bana çelişkili geldi.
Ben başlığa bakıp konuya girdiğimde seni evlenmiş çocuk bekliyor sandım.
Ki ben gibi çoğu kişi de öyle sanmıştır eminim.
Bence arkadaslar konuyu fazla uzatmadınızmı reşit bir insan aklı selimdir istediğini yapmakta özgürdür ister evlenir çocuk yapar ister evlenmeden çocuk yapar bırakın insanların özel mahrem hayatlarını netice olarak burada bulunma sebebi öğrenmek kimler ne hayatlar yaşıyor kimseye konuşmuyor dürüstlüğünden dolayı arkadaşı tebrikk ediyorum ailesi kabul ediyorsa bize Pok yemek düşer bence
1577145058473.webp

Bence bilgi birikimin yanlış Senin 5 haftalık olarak bildigin tarih aslında gebeliğinin 3 haftası doktorlar her zaman 2 hafta geç söylüyor doktor dilinde 3 haftalık hamilelik olmadığı için 5 haftalık diyorlar ama aslında sen 3 haftalık hamile oluyorsun ama o kan değerini anlamadım çünkü benim reglim 18 ekimde bitti daha bugün doktordan geldim 20 kasımda negatif çıkan gebelik 27 kasımda 159.8 çıkmıştı doktor bana 12-14 hamile kaldığımı söyledi geç yumurtlama olmus diğer arkadaşın dediği tutuyor ama seninkiNi anlamadım gerçekten ? Belki tekrar birliktelik yaşadın ve ozaman gebelik yaşadın sen farkında değilsin 🙄
En son ne zaman tHlil yapıp oogrendin ?

Bence bilgi birikimin yanlış Senin 5 haftalık olarak bildigin tarih aslında gebeliğinin 3 haftası doktorlar her zaman 2 hafta geç söylüyor doktor dilinde 3 haftalık hamilelik olmadığı için 5 haftalık diyorlar ama aslında sen 3 haftalık hamile oluyorsun ama o kan değerini anlamadım çünkü benim reglim 18 ekimde bitti daha bugün doktordan geldim 20 kasımda negatif çıkan gebelik 27 kasımda 159.8 çıkmıştı doktor bana 12-14 hamile kaldığımı söyledi geç yumurtlama olmus diğer arkadaşın dediği tutuyor ama seninkiNi anlamadım gerçekten ? Belki tekrar birliktelik yaşadın ve ozaman gebelik yaşadın sen farkında değilsin 🙄

Son ilişkiden 9 gün adet tarihimden 5 hafta geçti doktorum 7-10 gün arası gebelik kana geçiyor dedi 5 olsa 10 olsa çıkardı dedi zaten prezervatif vardı gecikince acaba zevk suyu mu dedik

5-6 gün rahme düşüşü 7-10 gun sonrasında kanda beta yükselmeye başlıyor toplamda 14-15 gün sürüyor sanırım 🙄

Back
X