Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlaarr Kızıl saç istiyoruuuuum

cagla94

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
71
5
18
HEEy kızlaar Saçlarımı daha önce hiç boyatmadım ancak boyatma zamanının geldiğini düşünüyorum.çok sıkıldım hep aynı görünmekten.kendime daha değişik görünmek istiyorum. kapalı bir bayanım. her zaman kızıl boyatmak istemişimdir saçımı. sarının bana yakışmadığını düşünüyorum.beyaz tenlıyım orta kahverengi saç rengim. Kızıl kullananlar kızılın zorlukları var mı? inanılmaz çok istiyorum. hevesliyim de.. evde kendim boyamayı düşünüyorum . sizce hangi markanın hangi kızılını almalıyım? koyu dursun istemiyorum. yaşım da genç...

Son düzenleme:
Saçlarımı daha önce hiç boyatmadım ancak boyatma zamanının geldiğini düşünüyorum.çok sıkıldım hep aynı görünmekten.kendime daha değişik görünmek istiyorum. kapalı bir bayanım. her zaman kızıl boyatmak istemişimdir saçımı. sarının bana yakışmadığını düşünüyorum.beyaz tenlıyım orta kahverengi saç rengim. Kızıl kullananlar kızılın zorlukları var mı? inanılmaz çok istiyorum. hevesliyim de.. evde kendim boyamayı düşünüyorum . sizce hangi markanın hangi kızılını almalıyım? koyu dursun istemiyorum. yaşım da genç.

cnm kızıl çok iddialı bi renk.herkese yakışmıyo ama beyaz tenliyim demişsin yakışacağını düşünüyorum.bende 4 senedir kızıl kullanıyorum.diğer renkelere göre kızıl çok yıpratıyo saçı.boya değil de kına yapmanı tavsiye ederim çünkü kına saçı besliyo.

Saçlarımı daha önce hiç boyatmadım ancak boyatma zamanının geldiğini düşünüyorum.çok sıkıldım hep aynı görünmekten.kendime daha değişik görünmek istiyorum. kapalı bir bayanım. her zaman kızıl boyatmak istemişimdir saçımı. sarının bana yakışmadığını düşünüyorum.beyaz tenlıyım orta kahverengi saç rengim. Kızıl kullananlar kızılın zorlukları var mı? inanılmaz çok istiyorum. hevesliyim de.. evde kendim boyamayı düşünüyorum . sizce hangi markanın hangi kızılını almalıyım? koyu dursun istemiyorum. yaşım da genç.

öncelikle merhaba ,ben daha önce saçımı hiç kızıla boyamadm ama koleston kızıl büyüyü beğeniyorum arkadasım kullanıyor cok acık değil koyu da durmuyo beyaz tenli oldugun ıcın güzel olacagını düşünüyorum

Back
X