KIZLAARRR ACİİİL YARDIMMM

fatosfatosss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
49
7
16
32
Kızlarr 11 gün adetim gecikti yerleşme kanaması yaşadım kahverengi lekelenmem oldu 1 hafta öncee ve bugün kan verdim 2.0 çıktı yükselebilir mi? Geç döllenme falan olabilir mi ? İhtimal var ise ne zaman sonra kan vermeliyim tekrardan ?

1 hafta önce yerleşme kanaması yaşamış olsaydınız kan tahlilinde pozitif çıkardı. Üzgünüm başka bir kanama yaşamışsınız gibi duruyor siz

11 günlük gecikmeye geç döllenme olsa bile kanda çıkması gerekir.

Kızlarr 11 gün adetim gecikti yerleşme kanaması yaşadım kahverengi lekelenmem oldu 1 hafta öncee ve bugün kan verdim 2.0 çıktı yükselebilir mi? Geç döllenme falan olabilir mi ? İhtimal var ise ne zaman sonra kan vermeliyim tekrardan ?
Yerleşme kanamasından nasıl emin oldunuz ki 11 gün gecikmeye hamile olsaydınız çıkardı hele hele yerleşme kanaması yaşasaydınız. Bir doktora görünün sizin adetiniz gecikmiş sökülmeye çalışmış sökülememiş

Adet sonu kahverengi akıntı olur ya öyle bi akıntım oldu sonrasında kahverengi leke geldi adet sonu gelen leke gibi son günlerinde olur ya bitmeye yakın öyle. Birde beyaz akıntım vardı yoğun bi şekilde en son gelen lekeden sonra 3 gün devam etti akıntım sonrasında kesildi . Daha da bişey görmedim

Doğrudur ama geç döllenme olabilir dedi doktor vücut ısım aşırı yüksek birde normalde böyle değildir wc ihtiyacı çok oluyor sanki saatlerdir wc çıkmamışsın gibi

Back
X