Sen bekle canim. Adet olmadikca sorun yok :) benim 14 gun gectikten sonra evde cok silik cikmisti . gec dollenme olmus demisti doktor. Kan tahlili bile yaptirmistim bir gun adet olmayinca ama cikmamisti. Sen bekle biraz daha adet de olabilirsn tabi :) insallah olmazsn ..Adetim bugun 3.cü günu ama hala adet olmadım sadece akıntım var hatta her defasinda heh oldum diyorum bi bakiyorum akinti . 1 adet gunumde bide bugun test yaptm idrar testi ama negatiff( sizce gecikmemi hamilelikmi normalde öne gelirdi adetim daha ileri gitmezdi . Suan ankaradayim hastaneye gdip test yaptrmak istyrum ama bide bise cikmaz da uzuluylrum bekliyim olurum adet diyorumm. Dicegim su ki boyle olupta idrar testi negatif olup snradan hamile oldgunu ogrenen varmi lutfennn yazınnnn... :/
insAllah canmm ya tebrk ederim sizide :)Sen bekle canim. Adet olmadikca sorun yok :) benim 14 gun gectikten sonra evde cok silik cikmisti . gec dollenme olmus demisti doktor. Kan tahlili bile yaptirmistim bir gun adet olmayinca ama cikmamisti. Sen bekle biraz daha adet de olabilirsn tabi :) insallah olmazsn ..
Bende senin gibi oldu adet olacam gibi sanki sancilarim vardi akintim vardi tuvalete gidiyorum adet olmamisim test yaptim negatif cikti iki kez sonra biraz daha gecti yaptim pozitif cikti darisi basinaAdetim bugun 3.cü günu ama hala adet olmadım sadece akıntım var hatta her defasinda heh oldum diyorum bi bakiyorum akinti . 1 adet gunumde bide bugun test yaptm idrar testi ama negatiff( sizce gecikmemi hamilelikmi normalde öne gelirdi adetim daha ileri gitmezdi . Suan ankaradayim hastaneye gdip test yaptrmak istyrum ama bide bise cikmaz da uzuluylrum bekliyim olurum adet diyorumm. Dicegim su ki boyle olupta idrar testi negatif olup snradan hamile oldgunu ogrenen varmi lutfennn yazınnnn... :/
safsaglm kucagna alrsn insaallah canmm ama bgun kan testi yaptrdim 3 gun bgun adetimin kan testide 1,20 cıktı yok yani bsey anlayamadim da dahada olmadım habire afedersin su gibi akıntım var herdfsnda heh oldum diom bi bakiom akintiBende senin gibi oldu adet olacam gibi sanki sancilarim vardi akintim vardi tuvalete gidiyorum adet olmamisim test yaptim negatif cikti iki kez sonra biraz daha gecti yaptim pozitif cikti darisi basina
Tesekkur ederm canim benim bir kizim var ve 13 aydir tekrar hamile kalamiyrm. İnsallah tekrar o duyguyu yasarm :)insAllah canmm ya tebrk ederim sizide :)
Amin insAllah :)Tesekkur ederm canim benim bir kizim var ve 13 aydir tekrar hamile kalamiyrm. İnsallah tekrar o duyguyu yasarm :)
Amin insAllah :)
safsaglm kucagna alrsn insaallah canmm ama bgun kan testi yaptrdim 3 gun bgun adetimin kan testide 1,20 cıktı yok yani bsey anlayamadim da dahada olmadım habire afedersin su gibi akıntım var herdfsnda heh oldum diom bi bakiom akinti
kizlar lutfeeen banada yardim edin her kes yazsin bugun ultrasona girdim muayine icin adetin 18 gunu yumurtam 22mm endometriyum 7.7 doktor catlamamis daha dedi bugun iliski olsa guzel olur ama biz dun iliskiye girdik bugun esimi ne yaptimsa razi edemedim cok yorgunmus hatta denedik ama olmadi beceremedi coook uzgunum bu ay hamile kala bilirmiyim ? cok istiyirdum bugun iliskiye girmeyi ama olmadi bu yuzden olacagini dusunmuyorum
Merhaba uzun zaman olmus amamerak ettim acaba muayene olmuş muydunuz bende regl olmadım kanda da negatif çıktı ama kist te çıktı doktor gecikme bundan diye adet söktürücü verdi ama benim belim ağrıyor su gibi akintim vardi ve devam ediyor belki bir ihtimal kist olsa bile geç döllenmeden kaynaklı hamilelik olabilir miSen bekle canim. Adet olmadikca sorun yok :) benim 14 gun gectikten sonra evde cok silik cikmisti . gec dollenme olmus demisti doktor. Kan tahlili bile yaptirmistim bir gun adet olmayinca ama cikmamisti. Sen bekle biraz daha adet de olabilirsn tabi :) insallah olmazsn ..
Ne kadar gecikti canim adetin ? Benim kizimda iki gun gecmisti adetim doktor progestan vermisti adet olmam icin 10 gun bekle adet olmazsan tekrar gel demisti. Bende adetimin gectigi 14.gun test yapmistim cok silikti 3 haftalik filandi.. Simdi de son adet tarihim 16 temmuz kistim vardi ondan gecikmistir diye test yapmadim. Dun yaptim direk cift cizgi cikti ama doktora gidince ancak netlesir diye kendimi kaptirmiyrmMerhaba uzun zaman olmus amamerak ettim acaba muayene olmuş muydunuz bende regl olmadım kanda da negatif çıktı ama kist te çıktı doktor gecikme bundan diye adet söktürücü verdi ama benim belim ağrıyor su gibi akintim vardi ve devam ediyor belki bir ihtimal kist olsa bile geç döllenmeden kaynaklı hamilelik olabilir mi
Adetim bugun 3.cü günu ama hala adet olmadım sadece akıntım var hatta her defasinda heh oldum diyorum bi bakiyorum akinti . 1 adet gunumde bide bugun test yaptm idrar testi ama negatiff( sizce gecikmemi hamilelikmi normalde öne gelirdi adetim daha ileri gitmezdi . Suan ankaradayim hastaneye gdip test yaptrmak istyrum ama bide bise cikmaz da uzuluylrum bekliyim olurum adet diyorumm. Dicegim su ki boyle olupta idrar testi negatif olup snradan hamile oldgunu ogrenen varmi lutfennn yazınnnn... :/
Cnm bugün dördüncü gün dun aksam gittim doktora hamilelikten sandim kanda negatif çıkti muayene oldum nöbetçi doktora tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi adet olunca 5 gün gel dedi bende akıntı bel ağrısı falan devam edince hamilelik ihtimalide olabilirmiki diye düşündüm hayırlısı olsun bklmNe kadar gecikti canim adetin ? Benim kizimda iki gun gecmisti adetim doktor progestan vermisti adet olmam icin 10 gun bekle adet olmazsan tekrar gel demisti. Bende adetimin gectigi 14.gun test yapmistim cok silikti 3 haftalik filandi.. Simdi de son adet tarihim 16 temmuz kistim vardi ondan gecikmistir diye test yapmadim. Dun yaptim direk cift cizgi cikti ama doktora gidince ancak netlesir diye kendimi kaptirmiyrmsende progestan kullanabilirsin doktoruna soyleyip korkun olmaz en azindan
Peki neden gecikmis ne dedi doktor ? Tarlusal da zararli degil demisti bana doktorm. Onun icinde de progestan varmis. Bende hamile miyim degil miyim doktora gitmeden bilemeyecegim ama cok agrim vardi hala ara ara adet sancisi gibi oluyrm. Benim son adet tarihim 16 temmuz daha yeni test yaptm dusun iki ay olcak :) hakkimizda hayirlisi olsn. Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ..Cnm bugün dördüncü gün dun aksam gittim doktora hamilelikten sandim kanda negatif çıkti muayene oldum nöbetçi doktora tarlusal diye adet söktürücü ilaç verdi adet olunca 5 gün gel dedi bende akıntı bel ağrısı falan devam edince hamilelik ihtimalide olabilirmiki diye düşündüm hayırlısı olsun bklm
cnm ben klomen diye ilaç kullanmistim 5-6 yumurtam oluşmuştu ve doktor ilişki önerdi çatlar dedi anlaşılan catlamamis kist oluşmuş başka doktora gittim Kistten kaynaklidir dedi ancak anlamadığım bir tane 5cm lık kist var. Doktor beş altı yumurtam oluştugunu söylediğinde reglime 9-10 gün vardi bunlardan birisi mi kist oldu diğerleri catladi mi anlamadım hem kist hem gebelik ihtimali olabilir mi diye düşünmeye basladimPeki neden gecikmis ne dedi doktor ? Tarlusal da zararli degil demisti bana doktorm. Onun icinde de progestan varmis. Bende hamile miyim degil miyim doktora gitmeden bilemeyecegim ama cok agrim vardi hala ara ara adet sancisi gibi oluyrm. Benim son adet tarihim 16 temmuz daha yeni test yaptm dusun iki ay olcak :) hakkimizda hayirlisi olsn. Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ..
Benimde haziranda olan kistim klomenden olmustu. Adetle atilir demisti doktor bir ay d.kontrol kullandm ama biraz erimisti hepsi gitmemsti. Temmuzda adet olduktan sonra rahim.filmi cekindim kistim duruyordu doktor kistlede hamile kalabilirsin demisti. Galiba oyle oldu :)cnm ben klomen diye ilaç kullanmistim 5-6 yumurtam oluşmuştu ve doktor ilişki önerdi çatlar dedi anlaşılan catlamamis kist oluşmuş başka doktora gittim Kistten kaynaklidir dedi ancak anlamadığım bir tane 5cm lık kist var. Doktor beş altı yumurtam oluştugunu söylediğinde reglime 9-10 gün vardi bunlardan birisi mi kist oldu diğerleri catladi mi anlamadım hem kist hem gebelik ihtimali olabilir mi diye düşünmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?