kızlaarrrr :) içimde biri var bu akşam ....

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Selam herkese ve mutlu bayramlar...

bayram hediyem geldi sanırım Allah'ımdan.İkinci çizgiyi silik görenlerdenim.Bayramdan sonra doktora giderim artık.İnşallah pozitif çıkar.

sizlerle paylaşayım istedim :)

tebrikler..seninki şeker gibi bi bayram olmuş:)benimde adetime 3 gün kala yaptığım test silik çıkmıştı..mucizeme hamileymişim meğer..sende hamilesindir bence.silik çıkınca pozitif oluyor.Allah kimseye aratmasın çok zor bilirim..Rabbim tamamına erdirsin

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hakikaten çok güzel bır bayram hediyesi olmuş darısı bana ve benım gibi bebek sahibi olmayı çok isteyenlere

tebrikler canım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese versin inşş..

şeker gibi bir bayram geçirenlerdenim bende arife sabahı test yaptım o kadar umutsuzdum ki testi yaptım bıraktım 15-20 dak,ka sonra gidip bi baktım aman allahım çift çizgi çok acayip biseydi değişik bi mutluluk aglaya aglaya eşimi aradım (3 yıllık bi tedavinin ardından kendiliğinden gelen hamilelik)sonra hemen dr gittim 15 gün geçtmişti ultrasonla baktı %100 hamilesin dedi kan testiyle de kesinleşti 5 hafta 5 günlük hamileyim allahım hayırlısıyla yüzünü görmeyi nasip eder inşşş:nazar::nazar::nazar:

canım hayırlı olsun.. bende silik çizgi sonrasında net çizgiyi yakalayanlardanım :21:
Allahım herkese nasip etsin bizede bebeklerimizi sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin:21:

Kızlar herkese teşekkür ederim.Allah isteyen herkese versin inşallah.fakat çok sıkıntılı bir süreç bu.Gebeliği bir an önce öğrenmek istiyoruz.Acele ediyoruz.Sonra da kese görünmüyor diye endişeleniyoruz.1 hafta keseyi bekle,1 hafta kalp atışı için...Ondan sonra ikili üçlü taramalar... :))) Yani aslında herşey şimdi başlıyor.Şimdi anlıyorum hamilelere neden "Allah kurtarsın" dendiğini.Tüm hamile arkadaşlarıma ve kendime nacizane tavsiyemdir,içimizde bir mucize var ve belki de bunu hayatımız boyunca bir daha asla yaşamayacağız,tadını çıkaralım.

Daha önce de bahsetmiştim.Ben bir blog sayfası oluşturdum,gebelik planlamaya başladığım günden itibaren yazdığım.Sizler de yazın kendi günlüğünüze.Bebeklerimiz kocaman olduklarında onlara hediye edelim.Bir evladımız olması için ne kadar uğraştığımızı,onu nasıl sabırla beklediğimi görsünler. :)

Hepinize sevgiler.

Hepimizi "Allah kurtarsın"

Back
X