Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim aynen teste devam edeceğim bakalım İNSAALLAH bu ay güzel haberler olur..Bence teste devam etmelisin diğer çizginin daha belirgin olması gerekiyor bir de gün aşırı daha iyi çünkü her gün olursa Sayı azalıyormuş Gün aşırı da bi gün boş bir gün ilişki
Iki gune bir duzenli iliski en sagliklisi.doktorlarda bu sekilde oneriyor .iki gune bir duzenli oldugunda o gunu zaten yakalarsiniz.spermler 3 gun kadinim rahminde canli kalabiliyo iliski sonrasi kalcaninizin altima yastik koyun bir saat yatin .biraz saga biraz sola yatin .ovilasyon testini bende kullandim cift cizgi ciktigi 2 gunu ust uste degerlendirdik biz cok sukur simdi 8 haftalik hamileyim :)darisi size olur insallahSağol canım benim aynen teste devam edeceğim bakalım İNSAALLAH bu ay güzel haberler olur..
Senin adına çok sevindim canım İNSAALLAH sagsalim bebişini kucağına alirsinIki gune bir duzenli iliski en sagliklisi.doktorlarda bu sekilde oneriyor .iki gune bir duzenli oldugunda o gunu zaten yakalarsiniz.spermler 3 gun kadinim rahminde canli kalabiliyo iliski sonrasi kalcaninizin altima yastik koyun bir saat yatin .biraz saga biraz sola yatin .ovilasyon testini bende kullandim cift cizgi ciktigi 2 gunu ust uste degerlendirdik biz cok sukur simdi 8 haftalik hamileyim :)darisi size olur insallah
Amin cnm insallah en onemlisi duaaa rabbime dualarini eksik etme en kisa zamanda istedigin olur insallahSenin adına çok sevindim canım İNSAALLAH sagsalim bebişini kucağına alirsinsöylediğin taktikleri birebir uygulamaya çalışıyorum İNSAALLAH RABBİM bizlere de nasip eder
![]()
Öncelikle riayetle olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Cnm banada dua edermisin lütfen :)Iki gune bir duzenli iliski en sagliklisi.doktorlarda bu sekilde oneriyor .iki gune bir duzenli oldugunda o gunu zaten yakalarsiniz.spermler 3 gun kadinim rahminde canli kalabiliyo iliski sonrasi kalcaninizin altima yastik koyun bir saat yatin .biraz saga biraz sola yatin .ovilasyon testini bende kullandim cift cizgi ciktigi 2 gunu ust uste degerlendirdik biz cok sukur simdi 8 haftalik hamileyim :)darisi size olur insallah
Dualarim sizinle canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sizeeeÖncelikle riayetle olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Cnm banada dua edermisin lütfen :)
Amin İNSAALLAH canım benim çok teşekkür ederim duana yüreğine sağlıkAmin cnm insallah en onemlisi duaaa rabbime dualarini eksik etme en kisa zamanda istedigin olur insallah
Sen boş geçme canm bu günleri bir gün dur birgün değerlendir hadi hayırlısı olsun inşallahadetimin 15. gününden itibaren(5ağustos) yapıyorum ovulasyon testini, bugün adetimin 19. günü hala pozitifi yakalayamadımgeçen ay 21. gününde yakalamıştim pozitifi.. bu ay da geç olacak sanırım
![]()
inşaALLAH canım bugün biraz daha koyulastı sanırım pozitif olması yakın.. inşaALLAH tutar bu ay hayırlısı ile lütfen dua edinSen boş geçme canm bu günleri bir gün dur birgün değerlendir hadi hayırlısı olsun inşallah
Canm hamilelik çaban nasl gidiyor bi gelişme war mikızlar bugün adetin 20. günü. sanırım pozitifi yakaladım ovulasyon testinde. öyle mi bi bakar mısınız
Benim de aynen boyleydi ve yumurtlama sancim vardi testi dogrulayan.bugunu bir de bir gun ara verip c.tesiyi degerlendir bi sorun yoksa Allahin izniyle bi onbes gune hamileyim diye yazarsin buraya :) Dua niyetine gecsin :)kızlar bugün adetin 20. günü. sanırım pozitifi yakaladım ovulasyon testinde. öyle mi bi bakar mısınız