kızlar 1 günüm var yardım lütfeeenn

kimsemkim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
47
4
18
Erzurum
kızlar selam. erkek arkadasım salı gunu gıdecek okul ıcın baska sehre. ona hedıye almak ıstıyorum gıtmeden ve cuzdana ıhtıyacı oldugunu soylemıstı laf arasında. cuzdan almak ıstıyorum ama nasıl alacagımı bılmıyorum. spor gıyınıyor derı cuzdan alsam kullanıslı olur mu? (20 yasında).
BOZUK PARA bölmeleri yok derı cuzdanlarda sızce almalı mıyım sonucta öğrencı sureklı bozuk parası olabılır.

ya da spor cuzdan mı alsam bozuk para bolmesı olanlardan. bazı sıtelerde ısme ozel derı cuzdan yapıyorlar ama yetısmez kargo.. ve onların da yok bozuk para kısmı.erkekler cuzdanı arka cebe koydukları ıcın bozuk paralar batma yapıyormus ondan yokmus:):)

Sızın erkek arkadaslarınız nasıl cuzdan kullanıyor bozuk para ısını nasıl halledıyorlar nereye koyuyorlar??? lutfen yardım edıııınnn.
Sizce kendisine soylemeli miyim alıcam ama nasıl ıstersin gibisinden yoksa sacma mı olur

Son düzenleme:
Merhaba, canım deri bir cüzdan al onlarında bozuk para koymak için kısımları var fermuarlı oluyor. gayet şık olur. ya da nike ya da adidasın sportif cüzdanları var onlarada bakabilirsin. ama deri cüzdan hoş olur.

evet derinin fermuarlı bölmeli olanını bulsam hıc dusunmeden alırım ama hıc rastalamadım ınternette de:)

bence deri cüzdan alın. Daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum hem daha şık. Ben de yakınlarda aldım erkek arkadaşıma polodan. Son sezon ürünlerine göz atın sizde Çünkü sadece son sezonda bozukluk kısımları daha güvenli. Onun dışında camel de de güzel şeyler vardı.

benım de erkk arkadasım 20 yasında canım. bnce sacma olur söyleme. bozuk para koncak yer olmalı bnce benımkınde vardı

Bence deri cüzdan al :) daha şık oluyolar

Ben de erkek arkadaşıma deri cüzdan aldım bozuk para koyma yeri yok zaten bence erkekler için o kadar gerekmiyoda cebine koyabilir

Deri cüzdan tabii ki daha şık ama dediğin gibi öğrenci adama spor cüzdan daha iyi olur

Yarama tuz bastın ya içimden parça koptu sanki

Nike adidas alabilirsin bence

Son düzenleme:
Şimdiki cüzdanına göre karar ver bence ama öğrenci olduğu için spor daha kullanışlı olur bence
ben de oyle dusundum ama sporda secenekler cok cocuksu duruyo cırtcırtlı falan :)

tamam canım sagol bakayım bi :)

benım de erkk arkadasım 20 yasında canım. bnce sacma olur söyleme. bozuk para koncak yer olmalı bnce benımkınde vardı
öğrenci adam bu, giyinişine uygun olsun istersen bence spor cüzdanlardan al.

Bence deri cüzdan al :) daha şık oluyolar

Ben de erkek arkadaşıma deri cüzdan aldım bozuk para koyma yeri yok zaten bence erkekler için o kadar gerekmiyoda cebine koyabilir

Deri cüzdan tabii ki daha şık ama dediğin gibi öğrenci adama spor cüzdan daha iyi olur

Yarama tuz bastın ya içimden parça koptu sanki

Nike adidas alabilirsin bence
sus sus o kısmını hıııcc hatırlatma canım :):)

herkese tesekkur ederim kızlaarr yardımlarınız ıcın yıne bakayım yarın hangısı ıcıme sınerse onu alayım :)

Canım puma alabilirsin adidastan daha pahalı olabilir ama çok fazla gözü var çocuksu durmuyor bazı modelleri

Benim o kısım aklımdan çıkmıyor ya :S

Bece parana yazık etme birkaç ay kalsın orada hala erkek arkadaşınsa o zaman al.

Bu ne biçim bi yorum öyle ya insana moral vermeniz gerekirken yaptığınıza bakın.
Kızın ümidini kırmasanıza güveniyordur belki !!
İnsanın içine bi kurt düşürmesenize

Son düzenleme:
Bece parana yazık etme birkaç ay kalsın orada hala erkek arkadaşınsa o zaman al.

yemin ederim şu cümleyi nasıl yazsam diye düşünüyordum süper özetlemişsin

şimdi eğri oturalım, doğru konuşalım
sevgili konu sahibi inşallah ki sende bir üniversiteye gidiyorsundur
yoksa hayat zor geçecek sana

üniversiteye gittiğim ilk yıl, hatta ay diyeyim
memlekette sevgilisi olup da unutmayanı,ayrılmayanı görmedim

konumuz meclisten dışarı olsun tabi de.
eğer ayrı şehirlerde ikiside ünivesitedeyse ozaman sürüyor doğru,ama diğer türlüsünü görmedim üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…