Doğuma Hazırlık kızlar 10 günüm kaldı lütfen yardım edin...oğluma isim bulamıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ANIL: Ölçülü davranan, hoşa giden kimse
ZAFER: Savaş ve uğraşla elde edilen başarı, sonuç
TANER: Aydınlık erkek
TÜRKAY: Ay gibi parlayan Türk
TÜRKER: Türk erkeği
DURUKAN: Soylu kan sahibi
KUTAY: Uğurlu ay
ÇAĞLAR: Çağıldayarak akan su, şelale
CEYHUN: Eski Türk isimlerinden / yiğitgüçlü kişi

oğlum olursa düşünürüm okadar çok aynı isimleri koyuyorlarki çocuklara hele şu dizilerde olanlardan tiksinti geldi :)
çocuk sınava girecek isimini yazmaktan sorulara başlayamıcak TEK isim bence daha kibar.
Evladınız hayırlı olsun :61:

çok teşekkür ederim.hepimizin evlatlarını allah bağışlasın.tek isim bence de kesinlikle...

Canım seçimlerin arasında utku egemen en güzeli hem senin hem de eşinin gönlü olsun.
Bu arada aslında isim önemli olduğu kadar bir o kadar da hayati önemi olmayan bır durum.
Bebeğini kaybeden annelerin hikayelerini okudum bugün topikten bi arkadaşımız daha ikizlerini kaybetti. Ağlamaktan helak oldum
anlatmak istediğim takılma. Sağlıklı olsun sen güzel doğum yap allaha dayan dua et yeter. Tekrr hayırlı doğumlar bebeğine sağlık diliyorum
rabbim sizinle ve tüm annelerle sonra da benimle olsun

Canım seçimlerin arasında utku egemen en güzeli hem senin hem de eşinin gönlü olsun.
Bu arada aslında isim önemli olduğu kadar bir o kadar da hayati önemi olmayan bır durum.
Bebeğini kaybeden annelerin hikayelerini okudum bugün topikten bi arkadaşımız daha ikizlerini kaybetti. Ağlamaktan helak oldum
anlatmak istediğim takılma. Sağlıklı olsun sen güzel doğum yap allaha dayan dua et yeter. Tekrr hayırlı doğumlar bebeğine sağlık diliyorum
rabbim sizinle ve tüm annelerle sonra da benimle olsun

çok haklısın aslında allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin bu arada hepinizin önerleri için teşekkür ederim.bora olacak gibi ama aklım hala utkuda.unısex bir isim ayrıca söylenişi zor diye utkudan istemeyerek de olsa vazgeçer gibiyim.yoksa utku ismini çok seviyorum.

Nooollluuur TOPRAK koy... Çok yakışıklı oluyor bu isimdekiler. Ha bunu yazmışken; gerçekten isimleri dikkatli koymak lazım. Çünkü bazı isimler var mesela hep aynı; mesela ya komple gıcık tipler, ya da hep iyi insanlar. bence bu da önemli:)) bol şans canım

Nooollluuur TOPRAK koy... Çok yakışıklı oluyor bu isimdekiler. Ha bunu yazmışken; gerçekten isimleri dikkatli koymak lazım. Çünkü bazı isimler var mesela hep aynı; mesela ya komple gıcık tipler, ya da hep iyi insanlar. bence bu da önemli:)) bol şans canım
:1::1::1::1::1:evet katılıyorum

kızlar 28 martta doğum yapacağım .kesin belli oldu allahın izniyle ama hala ismi belli değil kafayı yicem 3 günüm kaldı...............lütfen yardım

bence yazılanlar arasında kutay güzel.ama benım fikrim barkın , yekta ve oytun :) bu 3 isme bayılıyorum bunlardan birinide düşünebilirsiniz.Ama sizin yazdığınız isimler arasından seçilicekse eğer kutay hepsinden güzel :)))

Back
X