- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Ama hıc yorulmuyorum hep yatıyorum evde dısarı cıkıyorum 2 dk gecmeden fenalasıyorum korkuyorum bebısımde bı sıkıntı cıkmasınGebelik sebebi ile yoruluyo olabilirsiniz. Ben 13. Haftaya kadar ölü gibi gezinirdim hal derman olmazdı. Belki yorgunluk sebebi ile nefes darlığı yasiyosunuzdur. Kardiyolojiye gidebilirsiniz. Belki farkında olmadığınız altta yatan başka sebepten dolayı panik atak vardır. Kardiyoloji ye giderseniz fiziki kan tahlili yapar bi sorun var yok belli olur
Bebısımle ılgılı sorun degıldır demı korkuyorumKardiyolojiye yonlendirecektir doktor. Ekg cekilebilirsin. Bana oyle yapmisti doktorum normal cikti simdi
Merhaba 14 haftalik hamileyim ben boyle bisey yasamiyorum. Ama nefes darligi var bende. Doktor kontrolun ne zaman. Doktoro gidebilirsin boyle seyler yasiyorum
Bana kalırsa sorun yoktur. Ama çok evham yapıyor gibisin en yakın zamanda kardiyolojiye git zaten bi sey varsa cikar yoksada ya panik atak yada şeytanın vesvesesi olabilir. Bolca okumayı ihmal etme.Ama hıc yorulmuyorum hep yatıyorum evde dısarı cıkıyorum 2 dk gecmeden fenalasıyorum korkuyorum bebısımde bı sıkıntı cıkmasın
Tesekkur ederim yorumunuz ıcınBana kalırsa sorun yoktur. Ama çok evham yapıyor gibisin en yakın zamanda kardiyolojiye git zaten bi sey varsa cikar yoksada ya panik atak yada şeytanın vesvesesi olabilir. Bolca okumayı ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?