• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

' kizlar 12 gun degerleriniz nedir acil

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin.. normalde 2 günde bir değerin 2 kat artması iyiye gittiğinin işaretidir. ama asıl önemli olan %60 artmasıymış ki seninde öyle gözüküyor.. değeri çok daha az artıp devam eden arkadaşlar oldu inşallah sağlıkla devam eder canım..

İinsallah oyledir 5 deneme allahim insallah yuzunu guldurur dr olumsuz konusmasi uzuyor insani kullandigi haplarid biraktirdi

Benim ocak ayında bir düdüğünü var sağlıksız gebelikti ilk beta hcg 33 tu 5 gün sonra bakalım dedi doktorum progestan Verdi malesef 5 gün sonra 31 e düştü prpgedtai kes duducek dedi düştü... Bence sende artış var sanırım geç döllenme olmuş olabilir bence çünkü artışın iyi gidiyor . Hakkında hayirlisini diliyorum

4 hücreli 2. gün embriyosu transfer edildi 13. gün değerim 38.06 15.gün 66.05 17.gün 99.04

Canim hakinizda hayirlisi... Aslinda yazmiyacaktim ama istersen su adrese bir göz at biraz umut olur sana;
Transfer Sonrası Gebelik Testi | Tüp Baba
Hata bu forumda yanilmiyorsam nicki ankara_06 diye bir arkadas vardi degerleri sizinki gibi düsüktü
Simdi bildigim kadariyla kizini kucagina aldi...
Allah gönlünüze göre versin degerler bana kalirsa iyi cünkü iki günde bir %60lik bir artis bekleniyor.
Umarim saglikli bir gebelik gecrirsiniz.
Bence en mantiklisi baska bir doktora daha danismaniz haplarinida hemen birakmamaniz böylece
muhtemel bir gebelik sansini engelememis olursunuz...

Son düzenleme:
Back
X