kızlar 14 haftalık bebilerim ve karnımda batma oluyoo normal mi

asiii8837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
497
1
0
Konya
arkadaşlar merhaba 14 hafta 5 günlük bebişlerim ve karnımda batma oluyo sağlı sollu nasıl batıyoo çok korkuyorum bazen vajinamdan bile oluyoo bi batıyo sızlıyo sonraa sanki bir şeyin üstüne düşerd acır yaa sızlar ya aynen öle ince ince sılıyo sonr ageçiyo tekrar edip duruyo çok korkuyorummmmmm silzerded oldu mu böle şeylerr bay 1 aydır varr yataktan kalkarken kasılıyoooo

selam canım...rahımın genıslıyo onun sızlaması o yanı gayet normal benımde ıkızgebelıgım oldu aynı seylerı yasadım bazen gunlerce sızlatrdı dusun ıkı bebek bırden buyuyo bıraz daha sıkıntılı bı surec ıns hersey yolunda gıder...

rahim kendini doğuma hazırlamayabaşladığı için bu tür kasılma batma hissi normal bu rahmin büyümeye başlaması sonucu bel ve bacaklara giden sinirlerde baskı oluşmasından kaynaklanıyor bide
Kadınların bazıları ovulasyon günlerini belirgin bir şekilde sağ ya da sol kasıkta kısa süren bir batma şeklinde hissederler yani regl olmanız gerekn günlerde olduğu söylenir halk arasında
bendede oldu normal yani

rahim büyüme yapti icin o agrilar oluyor canim,benimde ikiz bebislerim var ve bende cok yasadim o agriyi ama zamanla azaldi bende simdi hic yokmus gibi..

asıcıgım bayahadır yokrun nasılsınnnn

bebekler nasıl
anlasılan annesını yoruor kucuk yaramazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…