Kızlar 18 haftalık hamileyim lütfen bilen yazabilirmi,vajina iç dudakta şişme oldu başına gelen varmı naormalmi acaba,agri akıntı kaşıntı yok

Cekummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
425
165
103
39
Kızlar yardım edebilirmisiniz,başına gelen varsa
Agrı kaşıntı akıntı yok sadece şişme var

Kızlar bilen varsa yazarsa cok mutlu olurum,şimdiden tesekkurler,doktora gitme sansim yok suan cok daraldim

Benim kızımda olmuştu şişme dudağa yakın yerde iltihaplı yara oluşmuş oda orayı şişirmişti ayna koyup bakmaya calıs kıl dönmesi gibi apse yapmış olabilir seninde

Cok tesekkur ederim,gectimi peki,bende kızariklik akintı falan yok sadece sismis

Benim kızımda olmuştu şişme dudağa yakın yerde iltihaplı yara oluşmuş oda orayı şişirmişti ayna koyup bakmaya calıs kıl dönmesi gibi apse yapmış olabilir seninde
Yok bendeki genel bir sisme,böyle ordaki dudaklar 2 kat falan olmus,belli bir yeri degil
Cok tesekkurler

Yok canım daha geçmedi
Ya ben gebelikten önce mantardan cok cektim,mantar belirtim yok ama belkide belirti vermedende olabiliyordur bilmiyrm
Birilerine sordum simdi ebelikte hoca olan bir arkadasim var olabilir dedi,aksama ayrintili sorayim bakalim,sizede yazarim
Annemle ablamda oluyormus ama son haftalar

Kızlar mrblar,belki ayni problemi yasayan olur diye yaziyrm,mantar degilmis benimki ,olabilen biseymis kılcal damarlarin genislemesinden kaynakliymis,kendi kendine iniyor sisiyor,hergün farkli,ama baska bir sikayetim yok,doktor olabilecek birsey dedi

Back
X